Petal Maps mění navigaci v pohlcující a realistický zážitek

Při navigaci řidičům pomáhá také navádění do jízdních pruhů a zvětšené mapy křižovatek usnadňují bezpečnou jízdu. Uživatelé jsou také informování o přesném stavu silnic díky velkému množství zadaných dat a detailnímu vykreslení. Petal Maps nyní nabízejí nové funkce, jako jsou světelné efekty v tmavém režimu, 3D orientační body a další funkce využívající sofistikované technologie, jako je například jemné vykreslování. Petal Maps poskytují uživatelům realističtější a zajímavější mapy, což posunuje celkový zážitek z navigace na jinou úroveň.

Navigace pomocí světelných efektů

Hledání cesty může být někdy složité. Ulice, kterými procházíte, pravděpodobně vypadají úplně jinak než na displeji telefonu a rozdíly v osvětlení vás mohou zmást. A v nočním režimu je pouliční osvětlení nedílnou součástí reálného světa. Pro maximální přiblížení reálné situaci přidávají Petal Maps večerní světla, která simulují efekty silnic v noci, včetně efektů pouličního osvětlení a osvětlení budov, a poskytují vyšší úroveň přesnosti a detailů mapy.

Tato funkce se uživatelům bude hodit, protože mapy lépe reflektují reálný svět se všemi jeho detaily. Například když se budovy ve městě rozsvítí, znamená to pro uživatele, že v hledané lokalitě je noc. Díky tomu budou schopni snáze rozpoznat objekty na mapách, i když dojde ke změně světla.

Živé detaily díky 3D orientačním bodům

Společnost Petal Maps vytvořila přibližně 26 000 modelů budov a 3D efektů pro 100 ikonických památek, jako je Eiffelova věž, Londýnské oko, Kuala Lumpur Tower a mnoho dalších. Díky 3D orientačním bodům na Petal Maps si uživatelé mohou podrobněji prohlédnout známé památky v okolí, a dokonce mohou procestovat celý svět, aniž by museli vyjít ven. Trojrozměrné orientační body reprodukují skutečné rozměry slavných památek v celé jejich složitosti a nabízejí uživatelům větší jemnost a nuance při hledání cesty.

Kromě 3D orientačních bodů poskytují Petal Maps také realističtější 3D mapu s prvky, jako je počasí, stromy, čas a další. Inovativní 3D efekty přinášejí uživatelům nové poznatky, díky nimž mohou zjistit, kde se právě nacházejí nebo kam se chtějí dostat a porovnávat drobné detaily na displeji Petal Maps s tím, co mají před očima ve skutečnosti.

Vrstvy teploty a srážek a systém klasifikace barev

Nejnovější aktualizace aplikace Petal Maps zpestřuje navigaci novými vrstvami teploty a srážek a přirozenými barvami krajiny na mapách.

Lidé často považují hledání cesty nebo čtení mapy za nudné nebo těžkopádné. Petal Maps se však snaží napodobit skutečný svět a zlepšují autentičnost a přesnost map i navigace, aby poskytly uživatelům nabídly zajímavý zážitek.

Mapy Petal Maps obsahují bohatou škálu mapových vrstev, jako je terén a počasí, které reprodukují reálné podmínky, takže si uživatelé budou moci zkontrolovat počasí a teplotní podmínky v jejich cílové destinaci. Uživatelé si tak mohou přímo z mapové vrstvy zobrazit povětrnostní podmínky podél trasy, aniž by museli otevírat několik předpovědí počasí, a mohou tak zjistit, jestli si s sebou na cestu přibalit i deštník. Přidané funkce navíc mapu oživují.

Uživatelé mohou přepínat na různé vrstvy mapy, jako je teplota a srážky, pomocí přepínače vrstev, který se nachází v pravém horním rohu domovské stránky Petal Maps. Tam můžete kliknout na tlačítko Vybrat vrstvu, pak vybrat vrstvu počasí či vrstvu teploty/srážek, abyste provedli změnu.

Mapy Petal Maps také používají systém klasifikace barev, který je věrný reálnému prostředí a zobrazuje geografické prvky, jako jsou vodní plochy, zelené plochy a hory, zcela v souladu s tím, jak je uživatelé vnímají v reálném světě. Díky tomu je navigace mnohem poutavější, protože si na obrazovce můžete prohlížet malebné pohledy na krásná přírodní tělesa a další objekty.

Personalizované funkce pro zpestření navigace

Nejnovější aktualizace obsahuje také personalizované designy pro každé ze čtyř ročních období, které zpestří vaši navigaci. Chcete-li přepnout na personalizovaný skin, jednoduše přejděte do sekce Moje stránka, přejděte do Nastavení a tam změňte Nastavení zobrazení.

Pokud se chcete dozvědět více o svých cestovních zvyklostech, je pro vás připravena personalizovaná zpráva o cestování. Petal Maps vygeneruje zprávu na základě vašeho chování a pravidelně vám ji zašle prostřednictvím push oznámení, takže budete mít lepší přehled o svých cestovních zvyklostech.

Petal Maps navíc uživatelům poskytují režim Cruise. Pokud se pohybujete rychlostí vyšší než 15 km/h po dobu delší než 10 s, spustí se cestovní režim. Po zapnutí tempomatu se zobrazí hlasová zpráva, například o kamerách, rychlostních omezeních a podmínkách na silnici před vámi. To dále usnadňuje navigaci.

Čerstvě aktualizované Petal Maps vás díky propracovaným displejům, které jsou intuitivní na první pohled, zábavným a poutavým způsobem navedou na cestu, kterou potřebujete.

Petal Maps se neustále vyvíjejí, aby uživatelům poskytovaly ještě lepší zážitek. Díky pohlcujícím bohatým vrstvám, 3D orientačním bodům a nočnímu osvětlení se uživatelům nabízí realističtější vizualizace mapy, která je spojuje s okolním světem. 

(Funkce Petal Maps se mohou v jednotlivých zemích/oblastech lišit a jsou závislé na reálných podmínkách.)

Zde je přímý odkaz na aplikaci Petal Maps: https://petalmaps.dre.agconnect.link/pvB6pK

 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1851886/image_5022671_10544376.jpg
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1851887/image_5022671_10544438.jpg
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1851888/image_5022671_10544501.jpg 

SOURCE Petal Maps

Go to Source