Kvôli rozširovaniu globálneho trhu GWM TANK organizuje konferenciu o značke v Saudskej Arábii

„Modely TANK pokryjú všetky potreby dochádzania a uspokoja používateľov rôznych úrovní,” povedal David Xu, generálny riaditeľ spoločnosti GWM pre región Blízkeho východu.

„Ide o prvé uvedenie mimo Číny. Svedčí to o akceptácii saudskoarabského trhu a o dôvere spoločnosti GWM v úspech tejto značky,” povedal pán Faisal AI Quraishi, vyšší predstaviteľ miestneho obchodného zastúpenia.

Zároveň sa oficiálne otvorila možnosť predobjednávky modelu GWM TANK300 a verejnosti bol predstavený aj ďalší model ťažkého vozidla GWM TANK500.

GWM TANK kladie dôraz na luxus a pohodlie. Oba modely predstavené na výstave využívajú niekoľko konštrukčných schém zvukovej izolácie a redukcie hluku, vďaka ktorým si používatelia môžu vychutnať vysokú kvalitu ticha aj v hlučnom prostredí. Sedadlá sa vyznačujú rôznym používateľsky prívetivým dizajnom, ako napríklad mäkká a jemná koža použitá na sedadlách v špičkovej verzii modelu GWM TANK300.

Modely tejto značky sa môžu pochváliť aj solídnymi schopnosťami jazdy v teréne. Oba vystavené modely sú vybavené množstvom špecializovaných zariadení na jazdu v teréne, napríklad elektronicky riadenou mechanickou uzávierkou diferenciálu pre prednú a zadnú nápravu. Keď vozidlo uviazne na ceste s výmoľmi a jedno z kolies bude prešmykovať, vodič môže pomocou elektrického tlačidla zablokovať diferenciál a rýchlo sa dostať von.

Inteligentný off-road je ďalším vynikajúcim parametrom tejto značky. Jej výrobky sa vyrábajú na základe „platformy GWM TANK”. Platforma má tri vlastnosti: je výkonná, inteligentná pre jazdu v teréne a vysoko spoľahlivá. Pokiaľ ide o inteligentné funkcie jazdy v teréne, oba modely sú vybavené systémom Crawl Control, ktorý by mohol vodičom uľahčiť jazdu a zvýšiť jej bezpečnosť. Po aktivácii systému môže vozidlo automaticky vykonávať reguláciu výkonu a brzdenie. Vodič musí ovládať len smer jazdy, aby prešiel cestou bezpečne a plynulo.

Značka GWM TANK je na čínskom trhu obľúbená už od svojho uvedenia na trh. Podľa správy o predaji, ktorú zverejnila spoločnosť GWM, má SUV GWM TANK už po približne roku od uvedenia na trh viac ako 50 % podiel v segmente terénnych vozidiel v Číne.

Spoločnosť GWM plánuje uviesť model GWM TANK500 na trh v Saudskej Arábii ešte v tomto roku. Oba modely TANK – GWM TANK300 a GWM TANK500 – budú postupne uvedené na ďalšie svetové trhy, ako je Austrália, Južná Afrika, krajiny ASEAN, Južná Amerika, aby rozprúdili kontinuálne vlny „TANK Trend” po celom svete.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/1853422/Tank300_Final_B_2.mp4

SOURCE GWM

Go to Source