theLotter rapporterar ett aldrig tidigare skådat antal svenska bets på EuroMillions-lotteriets 230 miljoner euro-jackpotten

STOCKHOLM, 7 juli, 2022 /PRNewswire/ — theLotter Sverige lanserades för två år sedan och har det senaste halvåret haft en massiv tillväxtspurt. Företaget rapporterar att kunder i Sverige har sedan i våras lagt allt fler bets på amerikanska och europeiska lotterier. Det faktum att det pan-europeiska EuroMillions-lotteriets jackpott har stigit till historiska 230 miljoner euro kommer sannolikt att ytterligare påverka företagets tillväxt. Dessutom har även US Mega Millions en fantastisk jackpott, som för närvarande är på 400 miljoner dollar.

– Man skulle kunna kalla detta en nästan perfekt samverkan av omständigheter, säger John Ryott, verksamhetschef på TheLotter Sverige. “Vårt varumärke är nu väl etablerat i Sverige och vi kommer att erbjuda fler funktioner under de kommande månaderna. Vi arbetar utifrån de strängaste riktlinjerna och helt i enlighet med lagstiftningen. Kunderna känner förtroende för oss och därför litar de på oss.”

På frågan om vad som är hemligheten bakom företagets senaste tidens kraftiga tillväxtökning, svarar Ryott: “Tja, förtroende byggs upp med tiden, det är nummer ett. Men på sistone har jackpottarna i såväl USA som i Europa varit väldigt höga och det bidrar så klart till ökat intresse. Svenskar älskar att spela på lotterier och de njuter verkligen av de enorma vinsterna som erbjuds just nu. Dessutom är webbplatsen användarvänlig, det är enkelt att betta och vi är pålitliga… Så ja, såklart kommer kunderna tillbaka.”

theLotter, som har varit verksamt över hela världen sedan 2002, lanserade sin svenska hemsida efter att ha erhållit spellicens från Spelinspektionen 2020. Bolaget är verksamt i flera länder, bland annat i USA, där det har ett antal lokala kontor. theLotter Sverige erbjuder sina kunder lotteribetting på t.ex. EuroMillions, US Powerball, Mega Millions och spanska La Primitiva.

För mer information om theLotter Sverige och för att spela på de största lotterierna hemifrån, besök thelotter.se.

Om theLotter Sverige
theLotter Sverige drivers av Lotto Direct Limited, registrerat företag på Malta (registreringsnummer: C77583), med huvudkontor i The Bunker, Triq Il Furnar, QRM 3506, Qormi, Malta. Lotto Direct Limited är licensierad och reglerad av Spelinspektionen (licens: 18Li12438, utgiven 20/06/2020).

För mer information, besök www.thelotter.se

Kontakt: theLotter Sverige
Tel: +44 20 3150 0476
E-post: [email protected]

SOURCE theLotter

Go to Source