Raffles Bali pozýva všetkých milovníkov cestovania na životnú cestu do ultra-luxusného rezortu na Bali

Typická reštaurácia Rumari, nachádzajúca sa na najvyššom mieste rezortu na západnej terase s výhľadom na oceán, je vyhlásená za najnovšiu „Krug Ambassade”, vôbec prvú v Indonézii. Odhalenie epikurejskej kulinárskej cesty, jednej z najlepších zážitkov gastronómie zdôrazňujúcej bohatstvo súostrovia v spojení s odbornými znalosťami najtalentovanejšieho kulinárskeho tímu a hosťujúcich hviezd.

Plážový bar a gril Loloan sa nachádza na odľahlej pláži rezortu s výhľadom na 25-metrový bazén s nekonečným okrajom a ponúka luxusnú hostinu z morských plodov a výber prémiového mäsa. So súmrakom sa atmosféra mení z uvoľnenej zábavy na ležérnu eleganciu.

Vychutnajte si exkluzívne jedlá na nezabudnuteľnej intímnej kulinárskej ceste v The Secret Cave, osvetlenej blikajúcimi fakľami a svetlom sviečok, alebo v Purnama Honeymoon Bale, postavenom na skalách na okraji pobrežia rezortu. The Farm Terrace, úchvatné stolovanie pod holým nebom pod pergolou z marakuje uprostred bujných záhrad.

Gurmáni sa tiež potešia ikonickému baru The Writers Bar a priľahlej knižnici, raju relaxu, kde si môžu vychutnať rozmarne korenené koktaily alebo najlepšie šampanské a víno. Tento intímny bar prináša na Bali dedičstvo Raffles s Raffles Bali Sling na mieru.

„Vítame cestovateľov z celého sveta na Raffles Bali, aby si užili ten najluxusnejší rezort na Bali, ktorý sa môže pochváliť úžasnými západmi slnka, bujnými tropickými záhradami a vynikajúcim stolovaním, v programe Raffles Emotional Wellbeing,” povedala Katya Herting, generálna riaditeľka Raffles Bali.

V programe Raffles Emotional Wellbeing prichádza relax sám od seba, cestovatelia si vychutnajú spev tropických vtákov znejúcich flórou a vôňu mora. Oddýchnite si pod rukami odborného terapeuta v Raffles Spa s vlastnou hlbokou vaňou a posuvnými dverami, ktoré vedú na terasu s výhľadom na kopec, alebo využite vzdialený apartmán s wellness starostlivosťou, The Sanctuary, nachádzajúci sa na svahu a ukrytý v prírode.

Nechajte sa rozmaznávať vyberanými zmyslovými zážitkami nášho Raffles Wellbeing Butler, legendárnej služby komorníka od roku 1887.

Rezervujte si svoje úžasné chvíle na stránke https://www.rafflesbali.com/offer/a-private-hideaway/

Vyžaduje sa rezervácia vopred na [email protected], +623612015800. 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1851412/Raffles_Bali_1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1851413/Raffles_Bali_2.jpg 

SOURCE Raffles Bali

Go to Source