Spoločnosť Vantage sa stáva partnerom Supercar Blondie, aby sa jej globálna cesta ESG rozbehla na plné obrátky.

Alex sídli v Dubaji a je populárnou influencerkou, ktorá je najobľúbenejšia vďaka svojim odľahčeným videám o luxusných superautomobiloch a ktorú na jej kanáloch v sociálnych médiách sleduje viac ako 75 miliónov ľudí. Počas týždňa, keď sa na Sardínii v Taliansku konajú preteky Extreme E, sa pripojí k Vantage a zúčastní sa na iniciatíve Extreme E Blue Carbon zameranej na pestovanie morskej trávy v oceáne.

Toto je prvá spolupráca spoločností Vantage a Supercar Blondie v oblasti ESG. Partnerstvo sa zameria na podporu inovácií pri výrobe elektrických vozidiel, podporu rodovej rovnosti a upriamenie pozornosti na zmenu klímy.

Vlastná firemná cesta spoločnosti Vantage v oblasti ESG bola podporovaná vášňou, ktorú preukázali jej zamestnanci, aby sa svet stal lepším miestom. Jej zamestnanci v rôznych regiónoch už roky realizujú lokálne projekty ESG pre svoju miestnu komunitu, od dobrovoľníckej práce a darcovstva až po získavanie finančných prostriedkov a vzdelávanie. Globálna iniciatíva spoločnosti Vantage v oblasti ESG formalizuje toto úsilie, poskytne dodatočnú podporu a koordináciu a umožní tímom zdieľať zdroje a nápady s cieľom maximalizovať vplyv.

To podporilo rozhodnutie spoločnosti sponzorovať vo februári McLaren MX Extreme E.

Okrem toho spoločnosť uskutoční niekoľko ďalších programov zameraných na ESG vrátane celosvetovej kampane darcovstva krvi, zbierky finančných prostriedkov pre utečencov a podpory bezplatných iniciatív finančného vzdelávania na rozvíjajúcich sa trhoch s cieľom zlepšiť finančnú gramotnosť a zvýšiť finančnú nezávislosť.

Na riadenie tohto programu spoločnosť Vantage vypracovala päť hlavných zásad a vymenovala ambasádora pre ESG, ktorý bude koordinovať program a zabezpečovať, aby všetky zdroje mali čo najväčší vplyv v oblastiach, na ktorých ľuďom najviac záleží. 

Sofiia Starchevska, ambasádorka pre ESG v spoločnosti Vantage, povedala: „Pre nás je ESG viac ako len rámec alebo príležitosť, na ktorú môžu spoločnosti a investori skočiť. Každý je zodpovedný za to, aby pozitívnym spôsobom prispel k svetu, v ktorom žijeme. Naším cieľom je, aby sa ESG stal súčasťou nášho každodenného života tým, že našim zamestnancom poskytneme príležitosť prispieť k projektom v oblasti ESG a v konečnom dôsledku tak prispieť späť komunitám, v ktorých žijú.”

Marc Despallieres, riaditeľ pre stratégiu a obchodovanie spoločnosti Vantage, povedal: „Sme radi, že máme podporu Supercar Blondie, Sofie a našich zamestnancov, keď sa vydávame na cestu ESG. Bolo jasné, že prispievať k svetu okolo nás je niečo, na čom nám naozaj záleží, a spustenie programu ESG spolu s našou spoluprácou s Alex je spôsob, ako všetky tieto snahy upevniť a podporiť účasť. Vôľa tu určite je. Zápasom je len organizovanie a mobilizácia. Tieto iniciatívy sú len začiatkom a my sa tešíme na to, čo táto spoločná akcia prinesie.”

Viac informácií o našom programe ESG nájdete na: https://www.vantagemarkets.com/esg/

O spoločnosti Vantage

Vantage je globálny maklér s viacerými aktívami, ktorý ponúka klientom prístup k rýchlej a výkonnej službe na obchodovanie s CFD v rámci Forex, komoditami, idexmi a akciami.

S viac ako 10-ročnými skúsenosťami na trhu. Spoločnosť Vantage má v súčasnosti viac ako 1 000 zamestnancov/pracovníkov vo viac ako 30 globálnych pobočkách.

Vantage je viac ako maklér. Poskytuje dôveryhodný obchodný ekosystém, ocenenú mobilnú obchodnú aplikáciu, rýchlejšiu a jednoduchšiu obchodnú platformu, ktorá klientom umožňuje využívať obchodné príležitosti. Stiahnite si aplikáciu Vantage z App Store alebo Google Play.

Získajte možnosť lepšie využívať víťazné trhové príležitosti 

a obchodujte inteligentnejšie @vantage.

Fotka – https://mma.prnewswire.com/media/1855676/Vantage_x_SupercarBlondie.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1745281/Vantage_Logo.jpg

SOURCE Vantage

Go to Source