Nový úspech čínskych automobilových značiek na zámorskom trhu, predaj GWM v zahraničí dosiahol 1 milión kusov

Podľa najnovších údajov o predaji, ktoré zverejnila spoločnosť GWM, predala spoločnosť v prvom polroku 2022 celkovo 518 525 nových vozidiel, z toho 62 823 vozidiel bolo predaných v zahraničí, čo predstavuje 12 %.

Prvenstvo v predaji si pritom udržali juhoafrické trhy. Zo správy, ktorú zverejnila Národná asociácia výrobcov automobilov Južnej Afriky (NAAMSA), vyplýva, že za prvé dva mesiace tohto roka získal model HAVAL H6 3. generácie 15 % trhového podielu v segmente kompaktných SUV.

K vynikajúcim výsledkom predaja spoločnosti GWM v zahraničí prispievajú najmä tri aspekty, a to vysokokvalitné výrobky, široký záber trhu a lokalizovaná prevádzka.

Vysokokvalitné modely, ako napríklad GWM POER, TANK300, HAVAL H6 HEV a ORA GOODCAT, poskytujú globálnym kupujúcim inteligentný, mladistvý a ekologický zážitok z jazdy. Tri technologické značky spoločnosti GWM vrátane L.E.M.O.N, TANK a COFFEE intelligence taktiež poskytujú základnú technológiu na inováciu a modernizáciu výrobkov.

V súčasnosti sa výrobky spoločnosti GWM vyvážajú do mnohých krajín, čo dokazuje silu značky a čaro čínskych automobilov na celom svete.

Spoločnosť GWM zriadila minulý rok na trhu v Thajsku svoju prvú nabíjaciu stanicu na svete, ktorá využíva fotovoltickú výrobu energie, jej skladovanie a nabíjanie. Okrem toho spoločnosť otvorila svoju nemeckú pobočku v Mníchove a zriadila európsku centrálu, ktorá slúži ako centrum pre rozvoj kontinentálneho európskeho trhu.

V procese globalizácie spoločnosť GWM podporila dynamický predaj vysokokvalitných výrobkov prostredníctvom lokalizovaných výrobných a marketingových stratégií.

V januári 2022 spoločnosť oficiálne prevzala závod Iracemápolis v Brazílii a investovala 11,5 miliardy čínskych jüanov do prehĺbenia usporiadania miestneho priemyselného reťazca. Sponzorovaním vplyvných podujatí, ako sú triatlon a surfovanie WSL na austrálskom trhu, spoločnosť GWM tiež aktívne vytvára lokalizované marketingové duševné vlastníctvo, aby hlboko prenikla do miestnej kultúry a života s cieľom zvýšiť povedomie zákazníkov o značke a výrobkoch.

Spoločnosť GWM sa už 25 rokov drží plánu a stratégie získavania zahraničných trhov a dosahuje vynikajúce výsledky. V minulom roku dosiahol predaj spoločnosti v zahraničí 142 793 kusov, čo predstavuje medziročný nárast o 103,7 %.

Vedenie spoločnosti na konferencii Overseas Distributors Online uviedlo, že GWM plánuje do roku 2025 dosiahnuť celosvetový ročný predaj 4 miliónov kusov a približne 80 % z nich tvoria inteligentnejšie nové energetické produkty.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1859240/A_New_Achievement_of_Chinese_Auto_Brands_in_Overseas_Market__GWM_s_Overseas_Sales_reached_1_Million.jpg

SOURCE GWM

Go to Source