Spoločnosť Novelis podpísala dohodu o spolupráci v oblasti výskumu so spoločnosťou Airbus

ATLANTA, 22. júla 2022 /PRNewswire/ — Spoločnosť Novelis Inc., popredný poskytovateľ udržateľných hliníkových riešení a svetový líder v oblasti valcovania a recyklácie hliníka, dnes oznámila, že podpísala dohodu o spolupráci v oblasti výskumu so spoločnosťou Airbus, ktorá umožní užšiu spoluprácu medzi oboma spoločnosťami a urýchli vývoj hliníkových riešení pre lietadlá budúcnosti.

Na základe dnešného silného partnerstva medzi spoločnosťami Novelis a Airbus táto dohoda urýchli tempo spoločných programov výskumu a vývoja týchto spoločností. Ako strategický dodávateľ hliníkových dosiek a plechov pre spoločnosť Airbus pomáha spoločnosť Novelis pri vývoji dizajnu, materiálov a výroby lietadiel so zameraním na udržateľnosť.

„V spoločnosti Novelis sme presvedčení, že táto dohoda nám umožní naplno využiť potenciál obehu hliníka ako materiálu, ktorý sa dá recyklovať donekonečna bez straty výkonu,” povedal Philippe Meyer, vyšší viceprezident a technologický riaditeľ spoločnosti Novelis.„Hliník je dokonalým riešením, ako odľahčiť nové generácie lietadiel, umožniť používanie nových riešení motorov a zefektívniť výrobu lietadiel a dodávateľský reťazec.”

Náš záväzok stať sa popredným poskytovateľom nízkouhlíkových, udržateľných hliníkových riešení a dosiahnuť úplnú obehovosť sa môže stať skutočnosťou len prostredníctvom vertikálnej spolupráce v hodnotovom reťazci, prostredníctvom partnerstva s našimi dodávateľmi, ako aj s našimi zákazníkmi na celom svete.

O spoločnosti Novelis 

Spoločnosť Novelis Inc. sa riadi svojím cieľom spoločne vytvárať udržateľný svet. Sme svetovým lídrom vo výrobe inovatívnych hliníkových výrobkov a vytváraní riešení a najväčším recyklátorom hliníka na svete. Našou ambíciou je byť popredným poskytovateľom nízkouhlíkových, udržateľných hliníkových riešení a dosiahnuť plne obehové hospodárstvo prostredníctvom spolupráce s našimi dodávateľmi ako aj zákazníkmi v leteckom, automobilovom, nápojovom a špeciálnom priemysle v Severnej Amerike, Európe, Ázii a Južnej Amerike. Spoločnosť Novelis dosiahla vo fiškálnom roku 2022

čisté tržby vo výške 17,1 miliardy USD. Novelis je dcérskou spoločnosťou spoločnosti Hindalco Industries Limited, ktorá je lídrom vo výrobe hliníka a medi a vlajkovou spoločnosťou skupiny Aditya Birla Group, nadnárodného konglomerátu so sídlom v Bombaji. Viac informácií nájdete na lokalite novelis.com. 

Výhľadové vyhlásenia spoločnosti Novelis

Vyhlásenia uvedené v tejto tlačovej správe, ktoré opisujú zámery, očakávania alebo predpovede spoločnosti Novelis, môžu byť výhľadovými vyhláseniami v zmysle zákonov o cenných papieroch. Príklady výhľadových vyhlásení v tejto tlačovej správe zahŕňajú očakávanie, že táto dohoda urýchli tempo spoločných programov výskumu a vývoja spoločností. Spoločnosť Novelis upozorňuje, že výhľadové vyhlásenia sú svojou povahou spojené s rizikom a neistotou. Nemáme v úmysle a odmietame akúkoľvek povinnosť aktualizovať akékoľvek výhľadové vyhlásenia, či už v dôsledku nových informácií, budúcich udalostí alebo inak. Dôležité rizikové faktory, ktoré by mohli ovplyvniť výsledky, sú uvedené v časti „Rizikové faktory” vo formulári 10-K spoločnosti podanom Komisii pre cenné papiere a burzy za fiškálny rok končiaci 31. marca 2022.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/542580/Novelis_Logo.jpg

SOURCE Novelis Inc.

Go to Source