Model GWM HAVAL DARGO bol predstavený v Južnej Amerike a vzbudzuje vášeň pre rôznorodú jazdu

PAO-TING, Čína, 12. augusta 2022 /PRNewswire/ — Nedávno bol model GWM HAVAL DARGO uvedený na trh v Čile a Peru v Južnej Amerike, čím miestnym zákazníkom priniesol úplne nový zážitok z jazdy.

Continue Reading

GWM HAVAL DARGO Unveiled in South America, Igniting Passion for Diversified Driving
GWM HAVAL DARGO Unveiled in South America, Igniting Passion for Diversified Driving

Aby mali miestni obyvatelia reálnejší pocit z výkonu tohto vozidla, spoločnosť GWM zorganizovala v Čile testovaciu jazdu s modelom HAVAL DARGO na dlhé vzdialenosti. Testované modely majú pohon všetkých kolies a spájajú v sebe pohodlnosť mestských SUV a jazdné vlastnosti terénnych SUV. Trasa testovacej jazdy sa začína v Puerto Montt a končí v Puerto Varas, vedie cez národný park Alerce Andino a zahŕňa rôzne jazdné prostredia, napríklad terén mimo ciest a dláždené cesty.

Zážitkové aktivity s viacerými scenármi prilákali veľký počet testovacích vodičov, ktorí sa ich s nadšením zúčastnili, a mnohé známe médiá ich pozitívne komentovali.

Špičkové miestne automobilové weobové stránky Chileautos uviedli, že „HAVAL predstavil SUV s terénnym génom a model HAVAL DARGO sa snaží dobyť masy milujúce dobrodružstvo”.

Počas testu sa HAVAL DARGO výborne osvedčil v terénnej časti, ktorá testovacím vodičom umožnila zažiť skvelú zábavu v teréne. Schopnosti modelu v teréne sa zvyšujú vďaka inteligentnému systému pohonu všetkých kolies a elektronicky riadeným uzávierkam diferenciálu zadnej nápravy. Systém pohonu všetkých kolies dokáže inteligentne regulovať výkon všetkých štyroch kolies a spolupracuje s uzávierkami diferenciálov, aby plne využil priľnavosť každého kolesa a pomohol testovacím vodičom hladko prejsť zložitým prostredím.

Jeden z testovacích vodičov povedal: „Jazdné vlastnosti vozidla HAVAL DARGO na horských cestách ďaleko predčili moje očakávania a priľnavosť vozidla a výkon podvozku sú vynikajúce. Dokáže poskytnúť stabilnú oporu pri prejazde zákrutami a pohodlnú jazdu.”

Aj počas testovacej jazdy na dláždených cestách poskytuje model pôsobivo komfortné zážitky. Vozidlá na testovaciu jazdu sú vybavené rôznymi inteligentnými zariadeniami, ako je adaptívny tempomat (ACC) a asistent udržiavania vozidla v jazdnom pruhu (LKA). Tieto konfigurácie poskytujú testovacím vodičom komfort a pohodlie podporené technológiami. Systém ACC dokáže napríklad presne určiť vzdialenosť od vozidla pred vami a automaticky regulovať rýchlosť, vďaka čomu si vodič môže vychutnať pokojnejší a pohodlnejší spôsob jazdy.

Model HAVAL DARGO spája exteriér terénneho vozidla s interiérom inšpirovaným technológiami a testovacím vodičom ponúka drsný vzhľad aj prepracované detaily. Pokiaľ ide o interiér, model má priestrannú kabínu, ktorá je vybavená páčkami radenia a veľkou stredovou ovládacou obrazovkou, čo zvyšuje pocit kultivovanosti a príjemnej atmosféry.

„Jeho jedinečný štýl, vynikajúce vypracovanie interiéru a bohaté inteligentné technologické konfigurácie sú veľmi pútavé, vďaka čomu vyniká medzi ostatnými produktmi rovnakej triedy na trhu,” komentuje vplyvné čilské médium La Tercera.

Podľa najnovších údajov o predaji, ktoré zverejnila spoločnosť GWM, dosiahol model HAVAL DARGO v júli 2022 vynikajúce výsledky predaja, pričom celosvetový predaj sa medziročne zvýšil až o 45,36 %.

Spoločnosť GWM čoskoro uvedie tento automobil na ďalšie trhy vrátane krajín Blízkeho východu, čím prinesie zážitok z rôznorodej jazdy viacerým zákazníkom.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1877182/image_1.jpg

SOURCE GWM

Go to Source