Nový model GWM HAVAL DARGO se představil v Jižní Americe a podnítil vášeň pro rozmanité druhy jízdy

BAODING, Čína, 12. srpna 2022 /PRNewswire/ — Nový model GWM HAVAL DARGO byl nedávno uveden na trh v Chile a Peru v Jižní Americe, kde přináší místním zákazníkům zcela nový zážitek z jízdy.

Aby se místní obyvatelé mohli přesvědčit o síle tohoto vozu, uspořádala společnost GWM v Chile dlouhou testovací jízdu. Testovací modely jsou vybaveny pohonem všech kol a kombinují v sobě pohodlí městských SUV a jízdní výkony terénních SUV. Trasa testovací jízdy začínala v Puerto Montt a končila v Puerto Varas, přičemž vedla přes národní park Alerce Andino a zahrnovala různé jízdní povrchy.

Continue Reading

GWM HAVAL DARGO Unveiled in South America, Igniting Passion for Diversified Driving
GWM HAVAL DARGO Unveiled in South America, Igniting Passion for Diversified Driving

Zážitkové jízdy s různými jízdními scénáři přilákaly velké množství testovacích řidičů, kteří se jich s nadšením zúčastnili, a mnoho známých médií se k akci vyjádřilo pozitivně.

Místní přední automobilový web Chileautos napsal:„HAVAL představil SUV s terénními geny, HAVAL DARGO se snaží dobýt masy milující dobrodružství.”

Během testu si HAVAL DARGO vedl dobře i na úseku s nezpevněnými cestami, kde si testovací řidiči mohli užít skvělou zábavu v terénu. Terénní schopnosti modelu jsou posíleny inteligentním systémem pohonu všech kol a elektronicky řízenými uzávěrkami diferenciálu zadní nápravy. Systém pohonu 4×4 dokáže inteligentně regulovat výkon všech čtyř kol a ve spolupráci s uzávěrkami diferenciálů plně využít přilnavost každého kola, což řidičům pomáhá hladce projíždět složitým terénem.

Jeden z testovacích řidičů uvedl: „Jízdní vlastnosti vozu HAVAL DARGO na horských silnicích dalece předčily má očekávání a přilnavost i naladění podvozku jsou na špičkové úrovni. Dargo dokáže poskytnout stabilní oporu při průjezdu zatáčkou a pohodlnou jízdu.”

Také při jízdě po zpevněných cestách poskytuje vůz působivě komfortní zážitek. Testovací vozy jsou vybaveny řadou inteligentních zařízení, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v jízdním pruhu. Tyto konfigurace poskytují testovacím řidičům komfort a pohodlí podporované technologiemi. Adaptivní tempomat dokáže například přesně určit vzdálenost od vozu jedoucího před vámi a automaticky regulovat rychlost, takže řidič může cestovat pohodlněji.

HAVAL DARGO v sobě kombinuje terénní vzhled exteriéru s interiérem inspirovaným technologiemi a ukazuje řidičům jak se tyto dva přístupy umí vzájemně doplňovat. Pokud jde o interiér, Dargo nabízí prostornou kabinu, která je vybavena řadicími pákami a velkým středovým displejem palubního počítače, což zvyšuje pocit luxusu a zpříjemňuje zážitek na palubě.

Chilský deník La Tercera napsal: „Jedinečný styl, vynikající zpracování interiéru a bohaté inteligentní technologické konfigurace odlišují Dargo od podobných vozů konkurenčních značek.”

Podle nejnovějších údajů o prodeji, které zveřejnila společnost GWM, dosáhl HAVAL DARGO v červenci 2022 vynikajících prodejních výsledků, přičemž celosvětový prodej se meziročně zvýšil až o 45,36 %.

Společnost GWM brzy uvede tento vůz na další trhy, včetně zemí Blízkého východu, a nabídne tak rozmanité zážitky z jízdy dalším zákazníkům.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1877182/image_1.jpg

SOURCE GWM

Go to Source