Zlepšenie bezpečnosti vďaka technológii, modely GWM HAVAL JOLION, WEY Coffee 01 a ORA FUNKY CAT ocenené piatimi hviezdičkami za bezpečnosť

PAO-TING, Čína, 25. septembra 2022 /PRNewswire/– Tri modely vozidiel HAVAL JOLION, WEY Coffee 01 a ORA FUNKY CAT (tiež známy ako GOOD CAT) od spoločnosti GWM získali nedávno päťhviezdičkové hodnotenie od Austrálskeho programu hodnotenia nových vozidiel (ANCAP) a Európskeho programu hodnotenia nových vozidiel (Euro NCAP).

Dňa 19. septembra bol model HAVAL JOLION ocenený 5 hviezdičkami v hodnotení ANCAP na austrálskom trhu. Ide o štvrtý model od spoločnosti GWM, ktorý získal toto hodnotenie na tomto trhu za posledných 12 mesiacov.

Continue Reading

Improving Safety Performance with technology, GWM HAVAL JOLION, WEY Coffee 01 and ORA FUNKY CAT Awarded Five-star Safety Ratings
Improving Safety Performance with technology, GWM HAVAL JOLION, WEY Coffee 01 and ORA FUNKY CAT Awarded Five-star Safety Ratings

Podľa výsledkov testov, ktoré zverejnil ANCAP, dosiahol model HAVAL JOLION vynikajúce skóre vo všetkých testoch, vrátane tých, ktoré sa týkajú OCHRANY DOSPELÝCH CESTUJÚCICH, OCHRANY DETSKÝCH CESTUJÚCICH, OCHRANY ZRANITEĽNÝCH UŽÍVATEĽOV CESTY a ASISTENTA BEZPEČNOSTI, s hodnoteniami 90 %, 84 %, 64 % a 92 %.

Tieto vynikajúce výsledky sú neoddeliteľné od viacerých inteligentných konfigurácií modelu. Model HAVAL JOLION je na austrálskom trhu štandardne vybavený viacerými konfiguráciami aktívnej bezpečnosti (AEB, ACC, ELK atď.). A v teste ASISTENTA BEZPEČNOSTI získali systémy podpory jazdných pruhov (LSS) plný počet bodov.

Výsledky, ktoré dosiahli modely WEY Coffee 01 a ORA FUNKY CAT v testoch bezpečnosti na európskom trhu, boli tiež pozoruhodné. Začiatkom septembra tohto roka získali oba modely päťhviezdičkové hodnotenie od Euro NCAP.

Podľa správy, ktorú vydala Euro NCAP, dosiahol model WEY Coffee 01 v teste ASISTENTA BEZPEČNOSTI skóre 94 %. V testoch ochrany dospelých, detí a zraniteľných účastníkov cestnej premávky bol tento model hodnotený na 91 %, 87 % a 79 %.

Konečný výsledok testu tiež ukázal, že celkové hodnotenie modelu WEY Coffee 01 bolo v tomto teste tretie najvyššie, vyššie ako hodnotenie modelov Mercedes-Benz triedy C a Volvo C40 Recharge.

Michiel van Ratingen, generálny tajomník Euro NCAP, povedal: „V tomto roku bude Euro NCAP testovať viac čínskych automobilov ako doteraz a spoločnosť Great Wall (GWM) skutočne nastavuje štandard, ktorý majú ostatní nasledovať.”

Spoločnosť GWM od svojho založenia vždy kládla dôraz na bezpečnosť jazdy a s tým súvisiace neustále investície do výskumu a vývoja. NOH (Navigation on HIPilot), inteligentný pilotný asistovaný systém riadenia vyvinutý spoločnosťou GWM sa neustále inovuje.

Nový vylepšený systém je vybavený snímacím modulom, ktorý sa skladá z dvoch laserových radarov, 5-milimetrových radarov, 12 ultrazvukových radarov a 12 kamier s vysokým rozlíšením spolu s čipom s vysokým výpočtovým výkonom.

Tento systém môže pomôcť vozidlám dokončiť úlohy, ako je inteligentné vyhýbanie sa prekážkam a vyhýbanie sa chodcom, aby sa zaistila bezpečnosť cestovania.

Spoločnosť GWM vždy presadzovala „bezpečnosť” ako jadro a obhajovala koncepciu „komplexnej bezpečnosti” z troch dimenzií „bezpečnosti cestujúcich”, „bezpečnosti chodcov” a „bezpečnosti vozidiel”.

Cieľom spoločnosti GWM, ktorá vďaka svojej technologickej sile pokračuje v zlepšovaní bezpečnosti vozidiel, je poskytovať zákazníkom z celého sveta vysokokvalitné a bezpečné cestovanie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1906462/image_1.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source