Uprostred svetového tlaku je najnovším trhom pre značku ORA spoločnosti GWM Európa

PAO-TING, Čína, 22. októbra 2022 /PRNewswire/ — Výrobca automobilov, spoločnosť GWM, predstavila 17. októbra na Parížskom autosalóne 2022 módnu „čisto elektrickú značku” ORA a svoj prvý model na európskom trhu, čo znamenalo jej vstup na hlavný trh v Európe v rámci širšej globálnej expanzie.

V reakcii na trend elektrifikácie a inteligentných automobilov spoločnosť GWM uviedla na trh ORA ako svoju prvú značku vozidiel na novú energiu. ORA predviedla na Parížskom autosalóne 2022 tri modely. Medzi nimi bol model ORA GOOD CAT (na európskom trhu pod názvom FUNKY CAT), ktorý získal päťhviezdičkový rating Euro NCAP, oficiálne uvedený na trh v Európe a bude čoskoro dostupný v Spojenom kráľovstve, Švédsku, Nemecku, Izraeli a na Islande.

Európa je jedným z regiónov s najrozvinutejším automobilovým priemyslom na svete a nariadenia o prístupe na automobilový trh sú dosť prísne. Značka ORA si v rámci kompletného priemyselného reťazca spoločnosti GWM, aj vďaka výskumu a vývoju ako aj silnému potenciálu výroby, začala kliesniť cestu v Európe od roku 2021.

Na konferencii IAA Mobility 2021 ORA predstavila svoju európsku stratégiu so zámerom, že značka dosiahne do roku 2025 celosvetový debut pre viac ako 10 modelov v Európe. Tento rok sa ORA zúčastnila výstavy Fully Charged v Londýne a 35. medzinárodného sympózia a výstavy o elektrických vozidlách (EVS35) v Nórsku a pritiahla veľkú pozornosť miestnych používateľov.

ORA tiež zverejnila svoju APLIKÁCIU ORA v Európe a v Nemecku zriadila európske centrum skúseností, ktoré poskytuje prístup k hĺbkovej komunikácii s používateľmi. Dizajn centra skúseností získal striebro v ocenení „2022 German Brand Award” od nemeckého dizajnérskeho výboru.

V Ázii sa ORA v marci minulého roka zúčastnila medzinárodného autosalónu v Bangkoku 2021. Model ORA GOOD CAT získal cenu za najlepší dizajn elektrovozidla za svoj osobitý štýl. Len o sedem mesiacov neskôr bolo toto vozidlo oficiálne uvedené na thajský trh a stalo sa módnym modelom, ktorý uprednostňujú miestni používatelia.

S cieľom ponúknuť používateľom pohodlnejší zážitok z nabíjania zriadila ORA nabíjaciu stanicu, ktorá integruje výrobu fotovoltickej energie, skladovanie energie a nabíjanie v Thajsku. ORA tiež koordinovala svoje online a offline kanály tým, že zriadila superzážitkové obchody nových maloobchodných predajcov v miestnych regiónoch s cieľom modernizovať a transformovať svoje predpredajné, predajné a popredajné služby.

V súčasnosti GWM ORA zrýchľuje svoj dosah na trhu Oceánie, Blízkeho východu a ďalších regiónov a aktívne podporuje aj rozloženie v globálnom svete.

Ako povedala Rebecca Grajecki, riaditeľka značky a marketingu spoločnosti GWM Europe na Parížskom autosalóne 2022, „ORA sa stane globálnou a bude poskytovať digitálne, inteligentné a zábavné produkty a služby. Stane sa inteligentným spoločníkom, ktorý bude svojich vodičov sprevádzať na ich dobrodružstvách, vytvárať nezabudnuteľné spomienky a voziť ich k lepšiemu zajtrajšku – čistejšej a jasnejšej budúcnosti s nekonečnými možnosťami.”

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1926824/GWM_ORA_Taps_Europe_as_Latest_Market_Amid_Global_Push.jpg

SOURCE GWM

Go to Source