GWM, vedúca spoločnosť na trhu elektrických vozidiel, predstavuje rôzne NEV v Thajsku

PAO-TING, Čína, 30. novembra 2022 /PRNewswire/ — Spoločnosť GWM, „globálna spoločnosť v oblasti inteligentných technológií”, privezie na 39. ročník thajskej medzinárodnej výstavy Moto Expo 2022 flotilu najmodernejších elektrických vozidiel.

Spoločnosť predstavila elegantnejší model ORA Grand Cat, nové hybridné SUV HAVAL H6, terénny model TANK500 HEV a niektoré ďalšie obľúbené thajské modely.

Prvá prezentácia modelu ORA Grand Cat v Thajsku

Ide o vôbec prvé predstavenie modelu ORA Grand Cat, prvého prémiového, čisto elektrického kupé značky ORA v Thajsku. Jeho vonkajší dizajn vyniká luxusom a modernosťou a je vybavený sklenenou strechou, mriežkou na aktívny prívod vzduchu, elektrickým zadným spojlerom a syntetickým hlukom výfuku pre športové zážitky z jazdy.  

ORA Grand Cat je tiež vybavený inteligentným navigačným systémom ORA Autopilot 3.0, ktorý ponúka inteligentnejší zážitok z jazdy. Interiér je vybavený 12,3-palcovým multimediálnym dotykovým displejom, 10,25-palcovým displejom s informáciami o jazde, 11 reproduktormi Infinity s nezávislým zosilňovačom a elektrickými sedadlami vodiča a spolujazdca s masážnymi a chladiacimi systémami, ktoré poskytujú maximálny komfort a potešenie.

Zažite ďalšiu štýlovú úroveň nového hybridného SUV HAVAL H6

Spoločnosť GWM posilňuje legendárny úspech modelu HAVAL H6, ktorý sa desať mesiacov po sebe (január až október 2022) ujal vedenia v segmente miestnych kompaktných SUV, a predstavuje jeho vylepšenú verziu so štýlovejším dizajnom, ako aj komfortom a pohodlím novej úrovne.

Nové hybridné SUV HAVAL H6 je výnimočné, má prednú mriežku s hviezdicovou matricou a je vybavené špičkovými technológiami prvej triedy. Vozidlo je postavené na inteligentnej modulárnej platforme GWM L.E.M.O.N, ktorá je prispôsobiteľná rôznym typom motorov. Poháňa ho 1,5-litrový turbomotor v kombinácii s elektromotorom a viacrežimovým elektrickým hybridným systémom DHT.

TANK500 HEV prináša všestrannosť a potešenie zo „života bez obmedzení”

Model TANK500 HEV, ktorý je kombináciou elegancie a sily pre jazdu na štyroch kolesách, prináša všestrannosť a potešenie zo „života bez obmedzení”. Model je vybavený hybridnou kombináciou pohonu 2.0T+9HAT (2,0 l Turbo + 9-stupňová hydraulická automatická prevodovka).

Model je poháňaný najnovším inteligentným pohonom všetkých štyroch kolies a inteligentnými asistenčnými jazdnými systémami, ako je napríklad TANK Turn, ktorý dokáže ľahko zatočiť v úzkych miestach. Elektricky ovládané uzávierky predného a zadného diferenciálu, ktoré pomáhajú prenášať silu na kolesá, aby sa zabránilo ich prešmykovaniu, spolu s rôznymi režimami jazdy v teréne, ktoré sa automaticky upravujú podľa zmeny jazdného povrchu.

Elliot Zhang, prezident spoločnosti GWM ASEAN, povedal: „Od oficiálneho uvedenia na trh v Thajsku vo februári minulého roka sa spoločnosť GWM ako líder v oblasti elektrických vozidiel xEV drží stratégie diferenciácie s cieľom vytvárať kvalitné produkty a služby, nové zážitky a špičkové technológie pre thajských spotrebiteľov.”

V súčasnosti spoločnosť GWM urýchľuje svoju novú energetickú transformáciu a bude zavádzať ďalšie modely využívajúce nové zdroje energie (NEV) na viacerých trhoch, čím prinesie používateľom zážitky z čistej a inteligentnej mobility.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1958830/Leading_Electric_Vehicle_Market__GWM_Presents_Various_NEVs_in_Thailand.jpg

SOURCE GWM

Go to Source