Nákupný festival v Čcheng-tu ponúka dovážaný tovar

ČCHENG-TU, Čína, 5. júna 2023 /PRNewswire/ — V Čcheng-tu, hlavnom meste juhozápadnej čínskej provincie S’-čchuan, sa 2. júna začal letný nákupný festival. Festival je zameraný na dovážaný tovar prepravovaný prostredníctvom čínsko-európskej expresnej železnice z rôznych krajín.

Počas ôsmich dní sa na podujatí predstaví široká škála cezhraničného tovaru a jedinečných remeselných výrobkov v 15 národných (komoditných) pavilónoch Čcheng-tu – Eurázia v okrese Čching-paj-ťiang v Čcheng-tu, ako aj v pavilónoch v mestských okresoch Šuang-liou, Ťin-niou a Združení cezhraničného elektronického obchodu v Čcheng-tu.

Cieľom festivalu je vytvoriť nový scenár spotreby dovážaných výrobkov a poskytnúť obyvateľom prístup k vysokokvalitnému medzinárodnému tovaru a pohodlné nakupovanie.

„Predávané výrobky sú nielen cenovo dostupné, ale majú aj zaručenú kvalitu,” povedal zamestnanec úradu pre medzinárodný obchod a logistiku v okrese Čching-paj-ťiang.

Rôzne propagačné aktivity sa konajú aj na jednotnej online nákupnej platforme s názvom Chengdu Cloud Shopping. Spotrebitelia môžu nakupovať tovar z celého sveta z domova, pomocou mini programu Chengdu Cloud Shopping.

Podľa zamestnancov obchodného úradu v Čcheng-tu sa 9. júna ako sprievodná aktivita nákupného festivalu uskutoční stretnutie zamerané na uzatváranie dohôd pre dovážané tovary.

Stretnutie pomôže vytvoriť komunikačný most medzi ponukou a dopytom po dovážaných komoditách, ďalej rozšíriť predajné kanály dovážaných komodít a pokračovať v podpore spotreby dovážaného tovaru.

Čcheng-tu sa z vnútrozemského mesta stalo medzinárodnou bránou vďaka spusteniu čínsko-európskeho železničného expresu. Medzinárodný železničný prístav Čcheng-tu v okrese Čching-paj-ťiang spája viac ako 100 miest doma i v zahraničí.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2092684/Chengdu_residents_shop_for_goods_imported_via_the_China_Europe_Express.jpg

 

SOURCE Chengdu Commerce Bureau

Go to Source