GWM organizuje globálny automobilový festival na zlepšenie skúseností zákazníkov

PAO-TING, Čína, 7. júna 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť GWM nedávno zahájila na zahraničných trhoch globálny automobilový festival, aby naplno využila svoje dominantné postavenie v oblasti inteligentných vozidiel využívajúcich nové zdroje energie (NEV) a zlepšila skúsenosti zákazníkov.

Spoločnosť GWM modernizuje svoju ponuku inteligentných vozidiel využívajúcich nové zdroje energie uvedením kľúčových modelov, ako sú HAVAL H6, HAVAL JOLION a GWM POER, ktoré majú vylepšený výkon, inteligentné funkcie a bezpečnosť. V máji spoločnosť GWM zaznamenala predaj 101 020 kusov nových vozidiel s medziročným nárastom o 26,18 % a historicky najvyšší predaj 25 131 kusov v zahraničí, čo predstavuje 24,88 % z celkového počtu.

Rad GWM HAVAL H6 bol modernizovaný na tretiu generáciu. S cieľom uspokojiť potreby spotrebiteľov na rôznych trhoch v oblasti ochrany životného prostredia a technologickej konfigurácie spoločnosť GWM postupne uviedla na trh modely HAVAL H6 HEV a HAVAL H6 PHEV. Na základe technológie L.E.M.O.N. DHT dokážu oba modely poskytovať špičkový výkon s nízkou spotrebou paliva.

Vylepšený rad H6 sa vyznačuje pokročilejšími inteligentnými funkciami a vyššou bezpečnosťou, a preto získala od Austrálskeho programu hodnotenia nových automobilov (A-NCAP) 5-hviezdičkové hodnotenie za bezpečnosť. Výnimočná sila produktu HAVAL H6 si od svojho uvedenia na trh získala priazeň viac ako 4 miliónov spotrebiteľov na celom svete.

HAVAL JOLION, ďalší model GWM, je prispôsobený na jazdu v meste a vyznačuje sa módnejším dizajnom a farbou karosérie. Technologické konfigurácie modelu navyše vychádzajú z potrieb globálnych spotrebiteľov. Model HAVAL JOLION je na rôznych trhoch hitom u mladých spotrebiteľov, ktorí oceňujú štýlový exteriér, prepracovanú kabínu a inteligentnú konfiguráciu.

V Južnej Afrike sa model HAVAL JOLION za prvý mesiac umiestnil na prvom mieste v maloobchodnom predaji malých SUV. Model bol v súťaži Accelerator Awards Národnej asociácie výrobcov automobilov v Južnej Afrike (NAAMSA) ocenený cenou „Top Imported Newcomer Car of the Year” ako najlepší dovážaný automobilový nováčik roka a spolu s vozidlami Ferrari SF90, Toyota Starlet a Kia Pegas bol nominovaný na ocenenie „Passenger Newcomer of the Year Award” ako nováčik osobných vozidiel roka.

Model GWM POER je prémiový inteligentný pickup vyrábaný spoločnosťou GWM, ktorý je navrhnutý tak, aby integroval vynikajúci výkon v teréne, výnimočnú nosnosť a špičkovú inteligentnú technológiu. Model pickupu bol uvedený na trh v Austrálii, Čile, Saudskej Arábii, Južnej Afrike a na ďalších trhoch. S cieľom uspokojiť rôzne potreby spotrebiteľov je model GWM POER vybavený rôznymi funkciami inteligentného asistenta jazdy. Model uvedený na trh v Austrálii má inteligentné bezpečnostné funkcie, ako napríklad asistent udržiavania v jazdnom pruhu (LKA) a automatické núdzové brzdenie (AEB). Vďaka svojej bezpečnostnej konfigurácii a silným stránkam produktu získal model GWM POER aj 5-hviezdičkové hodnotenie bezpečnosti od A-NCAP a titul Najlepší pickup roka v Čile.

Cieľom spoločnosti GWM je, prostredníctvom tohto podujatia, urýchliť transformáciu vozidiel NEV a poskytnúť spotrebiteľom pokročilejšie inteligentné vozidlá NEV, aby uspokojili ich potreby modernizácie.

V budúcnosti sa spoločnosť GWM zameria na akčný plán globálnej značky „ONE GWM”, pričom využije uvedenie inteligentných vozidiel NEV na trh s cieľom neustále zlepšovať skúsenosti spotrebiteľov, zvyšovať obľúbenosť a poskytovať spotrebiteľom na celom svete vysokokvalitné, personalizované zážitky z mobility.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2094338/GWM_Holds_a_Global_Car_Festival_to_Upgrade_Customer_Experience.jpg

SOURCE GWM

Go to Source