EVE Energy predstavila riešenia pre vozidlá využívajúce nové zdroje energie na výstave Battery Show 2023 v Nemecku

STUTTGART, Nemecko, 12. júna 2023 /PRNewswire/ — Výrobky spoločnosti EVE Energy Co., Ltd. (EVE Energy), popredného výrobcu lítiovo-iónových batérií a poskytovateľa riešení na skladovanie energie, sa na veľtrhu The Battery Show Europe 2023, ktorý sa konal v nemeckom Stuttgarte od 23. do 25. mája 2023, stretli s veľkým ohlasom. Na tomto renomovanom podujatí, ktoré je uznávaným medzinárodným podujatím v odvetví výroby batérií, sa zúčastnilo viac ako 770 vystavovateľov a prilákalo viac ako 10 000 návštevníkov.

Celú interaktívnu multikánálovú tlačovú správu v Multichannel News Release si môžete pozrieť tu: https://www.multivu.com/players/English/9175851-eve-energy-showcases-new-energy-vehicles-solutions-battery-show-2023-germany/ 

Na podujatí boli predstavené elektrické batérie, BMS, články, moduly a batériové systémy spoločnosti EVE Energy, ktoré sú viac než schopné splniť požiadavky na aplikácie pokrývajúce rôzne scenáre a zabezpečiť lepšie využitie v rôznych modeloch vozidiel, a tým poskytovať zákazníkom diverzifikované služby.

Počas výstavy privítali partnerskí klienti spoločnosti EVE Energy vrátane BMW, Daimler, Bosch a ďalších spoločností svojich vlastných odborníkov a popredných predstaviteľov, ktorí si našli čas a osobne navštívili stánok EVE Energy. Zapojili sa do nadšených debát s technickými a obchodnými zástupcami priamo na mieste a vyjadrili svoje vysoké uznanie výrobkom spoločnosti.

Jedným z vrcholov výstavy bola prezentácia veľkých valcových batérií a batériových systémov typu „ π ” spoločnosti EVE Energy. Veľké valcové batérie, ktoré podporujú ultrarýchle nabíjanie, v sebe spájajú vysokú špecifickú energiu a ľahkú konštrukciu. Tieto inovatívne konštrukčné riešenia s nízkym vnútorným odporom a vysokým výkonom spĺňajú požiadavky modelov HEV a BEV a poskytujú silný hnací výkon. Spoločnosť EVE Energy nedávno oznámila výstavbu továrne v Debrecíne v Maďarsku na sériovú výrobu veľkých valcových batérií.

Okrem veľkých valcových batérií boli vystavené aj ďalšie výrobky jednotlivých systémov, ako napríklad výrobky xHEV, prizmatické stohovateľné články a 12 V a 48 V nízkonapäťové batériové systémy. Tieto výrobky môžu obsiahnuť širokú škálu modelov vozidiel na trhu a ponúkajú vysokobezpečné, kvalitné a spoľahlivé riešenia pre ekologickú energiu na cestách.

  • Prizmatické stohovateľné výrobky sú výhodné z hľadiska výroby aj výkonu, pretože plne využívajú vnútorný priestor batériových článkov na zabezpečenie vyššej hustoty energie, stabilnejšej vnútornej štruktúry a zvýšenej bezpečnosti v osobných aj úžitkových vozidlách.
  • Veľkú pozornosť na výstave vzbudil očakávaný batériový systém typu „ π “. Systém využíva technológiu trojrozmerného kvapalinového chladenia v tvare π, ktorá účinne rieši rýchle nabíjanie batériového systému za 9 minút. Vďaka technológii chladenia v tvare písmena π sú v hornej časti a po oboch stranách článku vytvorené teplovodivé kanály, ktoré umožňujú trojrozmerný prenos tepla a riešia problém zahrievania pri rýchlom nabíjaní.  Na základe integračnej technológie CTP sa používajú vysokoúčinné kompozitné materiály a lepidlá na systémovej úrovni s 10 % znížením hmotnosti, čím sa dosahuje menší rozmer, nižšia hmotnosť a vyšší dojazd. To znižuje závislosť na dojazde vozidla, čo vedie k zníženiu hmotnosti a nákladov vozidla a zníženiu celkových nákladov pre spoločnosť.
  • 12 V batériový systém rieši celý rad problémov spojených s olovenými batériami a dosahuje výnimočne dobré výsledky v takých aspektoch, ako je výkon pri nízkych teplotách, používanie pri vysokých teplotách a životnosť cyklu. Je kompatibilný s rôznymi modelmi vozidiel vrátane SUV, dodávok, sedanov a kupé, čím spĺňa rôzne požiadavky trhu s vysokou hospodárnosťou. 48 V batériový systém využíva integrované kvapalinové chladenie a technológiu vyrovnávania extrémnych teplôt, čím poskytuje silný výkon pre prevádzku vozidla.
  • Okrem toho pozornosť mnohých návštevníkov upútali aj prizmatická batéria LFP, BMS a štandardná batéria pre komerčné vozidlá od spoločnosti EVE Energy. V posledných rokoch spoločnosť úzko spolupracuje s poprednými domácimi výrobcami úžitkových vozidiel a jej výrobky sa vo veľkej miere používajú v logistických vozidlách, osobných automobiloch, ťažkých nákladných vozidlách a iných oblastiach. V budúcnosti chce spoločnosť EVE Energy rozšíriť svoju pôsobnosť do celého sveta a nadviazať vzťahy a spoluprácu s medzinárodnými klientmi. Inovatívne a spoľahlivé výrobky spoločnosti sú dôkazom jej záväzku poskytovať udržateľné a efektívne energetické riešenia.

Spoločnosť EVE Energy preukázala svoju dôveru v rozširovanie zahraničného obchodu, špičkových technologických výhod a svojho prístupu k posilňovaniu harmonickej spolupráce. EVE Energy vynakladá úsilie na podporu celosvetovej elektrifikácie automobilového priemyslu a energetickej transformácie.

O spoločnosti EVE Energy

Spoločnosť EVE Energy, ktorá bola založená v roku 2001 a v roku 2009 kótovaná na burze v Šen-čene, sa stala globálnym hráčom na trhu, ktorý poskytuje kľúčové technológie a komplexné riešenia pre spotrebné aj napájacie batérie, najmä pokiaľ ide o internet vecí a internet energie. V súčasnosti spoločnosť EVE Energy zriadila výskumný inštitút so 60 lekármi a viac ako 4 100 interdisciplinárnymi inžiniermi z oblasti výskumu a vývoja v oblasti materiálov, elektrochémie, konštrukcie a návrhu elektronických obvodov a získala viac ako 5 900 národných patentov v Číne. Spoločnosť spustila plán znižovania emisií uhlíka so sériou opatrení na zníženie emisií uhlíka v oblasti využívania energie, výrobného procesu, dodávateľského reťazca a riadenia zdrojov a bola vymenovaná za „národnú ekologickú továreň”. Spoločnosť EVE Energy zároveň využíva svoju technológiu BIM na poskytovanie presných a spoľahlivých údajov na riadenie projektov, čím ročne ušetrí celkovo 2 533 ton štandardného uhlia a 16 000 ton emisií CO2.

Viac informácií o spoločnosti EVE Energy nájdete na oficiálnych webových stránkach spoločnosti

https://www.evebattery.com/en.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2091800/Video.mp4

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2091795/Alex.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2091796/Lexy.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2091797/Site.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2091794/Alex_and_attendees.jpg

SOURCE EVE Energy Co., Ltd

Go to Source