Spoločnosť SANY urýchľuje vývoj ťažkých úžitkových vozidiel využívajúcich nové zdroje energie globálnou premiérou testovacieho centra

ČCHANG-ŠA, Čína, 16. júna 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť SANY Group („SANY”) oznámila, že testovacie centrum SANY pre vozidlá využívajúce nové zdroje energie („centrum”) so sídlom v meste Čchang-ša, hlavnom meste stredočínskej provincie Chu-nan, začalo svoju činnosť. Centrum s celkovou investíciou presahujúcou 100 miliónov čínskych jüanov je svetovým unikátom a je vybavené celým radom špičkových zariadení, ktoré z neho robia najkomplexnejšiu testovaciu základňu v Číne zameranú na vývoj stavebných vozidiel poháňaných batériami.

Continue Reading


SANY New Energy Engineering Vehicle Testing Center

V centre s rozlohou 100 hektárov sa nachádza vnútorné laboratórium a vonkajšia skúšobná plocha, ktoré sa môžu využívať na súčasné hodnotenie výkonnosti a spoľahlivosti 20 vozidiel. V centre sa nachádza aj celý rad špecializovaných testovacích zariadení zameraných na technológie vrátane motorov, batérií, elektronického riadenia (HIL), hybridov, vodíkového paliva, batériových článkov a elektrických hnacích náprav.

Centrum sa môže pochváliť viac ako 20 najmodernejšími elektrickými skúšobnými stanicami a vykonalo viac ako 100 testov vozidiel využívajúcich nové zdroje energie vyrobených spoločnosťou SANY. Základom centra je dynamometer na testovanie ťažkého podvozku, ktorý dokáže vyvinúť ťažnú silu 120 000 N a udržať zaťaženie nápravy 35 ton. Centrum má aj komoru s extrémnym prostredím na testovanie celého vozidla s objemom viac ako 2 500 m³. Môže vykonávať testy v teplotnom rozsahu od -45 ℃ do 70 ℃ a je vybavená systémom simulácie slnečného svetla na komplexné hodnotenie.

„Spoločnosť SANY sa snaží byť lídrom v podpore celosvetového prechodu na nízkouhlíkové hospodárstvo pomocou testovacieho centra s cieľom zvýšiť technologickú spoľahlivosť a podporiť trhové inovácie technických vozidiel poháňaných batériami,” povedal Jou Li-kang, zástupca riaditeľa centra.

Spoločnosť SANY je lídrom na čínskom trhu elektrifikácie 

V roku 2022 spoločnosť SANY dominovala na trhu elektrifikácie v Číne dosiahnutím niekoľkých míľnikov vrátane predaja viac ako 1 000 elektrických žeriavov, víťazstva v ročnom šampionáte predaja elektrických ťažkých nákladných vozidiel a predaja viac ako 1 300 elektrických miešačiek. Aby si spoločnosť SANY udržala vedúce postavenie v odvetví, plánuje vybudovať nové testovacie pracovisko pre stavebné vozidlá využívajúce nové zdroje energie, ktoré bude spĺňať rastúce potreby testovania v oblasti nových zdrojov energie.

Spoločnosť SANY tiež využíva digitálne inovácie na optimalizáciu svojej výrobnej stratégie a rozšírenie podnikovej udržateľnosti. Továreň č. 18 spoločnosti SANY zaviedla automatizovaný výrobný systém využívajúci umelú inteligenciu a priemyselný internet vecí, aby sa vyrovnala s pravidelnými prekážkami na trhu. Následne továreň zaznamenala zvýšenie výrobnej kapacity o 123 % a produktivity o 98 % a zníženie jednotkových výrobných nákladov o 29 %.

Viac informácií o spoločnosti SANY nájdete na stránkach http://www.sanyglobal.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2101718/SANY_New_Energy_Engineering_Vehicle_Testing_Center.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1518641/logo_Logo.jpg

SOURCE SANY Group

Go to Source