Ensimmäinen 5. sukupolven Palletonator lähtee tuotantolaitokselta Sloveniasta ja suuntaa Lempäälään

LEMPÄÄLÄ, 16. kesäkuuta 2023 /PRNewswire/ — KraftPal technologies juhlistaa tänään merkittävää kestävän logistiikan virstanpylvästä, kun ensimmäinen Sloveniassa valmistettu viidennen sukupolven Palletonator on saapuu viimein KraftPal Finlandiin Lempäälään.

Kyseessä on Euroopan ensimmäinen paikallinen tuotantoyksikkö (LPU), jossa käytetään viidennen sukupolven Palletonatoria. Sen on tarkoitus tuottaa jopa 1,5 miljoonaa aaltopahvilavaa vuodessa ja toimia alueen pilottituotantolaitoksena. Aaltopahvista valmistetut kustannustehokkaat, ympäristöystävälliset kuormalavat ovat 80 prosenttia kevyempiä kuin puiset kuormalavat, eivätkä ne jätä jäämiä kuormaan. Niillä on myös lukuisia muita etuja, kuten erinomainen hygienia ja välitön 80 prosentin vähennys hiilijalanjälkeen jokaista kuormalavaa kohden.

Palletonator vastaa kestävien ratkaisujen kasvavaan kysyntään Pohjoismaissa, joka on aina ollut eturintamassa hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä. Pahvilavamme vähentävät 80 prosenttia CO2-päästöjä kuormalavaa kohden ja tarjoavat toimivan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille puu- tai muovilavoille.

“KraftPal-konserni on ylpeä siitä, että se on valmistanut ensimmäisen viidennen sukupolven Palletonatorin, joka tarjoaa kestävän ratkaisun logistiikkateollisuudelle. Tämä toimitusketjuinnovaatio kuvastaa sitoutumistamme kuormalavojen ja kuljetuskustannusten alentamiseen Pohjoismaiden alueella toimiville yrityksille, ja sen tärkeimpänä kestävyysnäkökohtana on hiilijalanjäljen pienentäminen innovatiivisten ratkaisujen avulla. Pallettonator tukee asiakkaitamme heidän pyrkimyksissään saavuttaa nettonollatavoitteet nopeammin”, kertoo Gregor Brajovic, KraftPal technologiesin toimitusjohtaja.

Johtavien lääke- ja autoteollisuusyritysten suosima KraftPal on nousemassa maailmanlaajuiseksi kumppaniksi kuormalavateollisuuden saralla vuonna 2022 tehdyn 124 miljoonan dollarin investoinnin jälkeen.

KraftPal Nordicsin toimitusjohtaja Martin Wichmann lisää: “Olemme erittäin iloisia Euroopan ensimmäisen paikallisen, viidennen sukupolven Palletonator-yksikön tuotannon aloituksen johdosta. Tämän teknologian avulla voimme tuottaa suuria määriä aaltopahvikuormalavoja ja samalla minimoida jätteen määrän ja pienentää ympäristöjalanjälkeämme. Odotamme innolla, että saamme tämän teknologian asiakkaidemme käyttöön Pohjoismaissa ja sen ulkopuolellakin.”

Palletonator on kestävä ratkaisu logistiikkateollisuuden tarpeisiin, ja se mullistaa tavan, jolla tavaroita kuljetetaan. Odotamme innolla, että pääsemme olemaan tämän innovaation eturintamassa ja luomaan kestävämpää tulevaisuutta kaikille. Virallinen käyttöönottopäivämäärä on 21. 6. 2023.

Tulevaisuus saapuu KraftPal-kuormalavalla.

Mikäli haluat lisätietoja, vieraile verkkosivuillamme osoitteessa www.kraftpal.com tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2103137/4090255/KraftPal_technologies_Logo.jpg

SOURCE KraftPal technologies

Go to Source