Den første 5. generasjons Palletonator tar av gårde fra produksjonsstedet i Slovenia og setter kursen mot Lempäälä, Finland

LEMPÄÄLÄ, Finland, 16. juni 2023 /PRNewswire/ — I dag markerer KraftPal Technologies en betydelig milepæl innen bærekraftig logistikk ettersom den første 5. generasjons Palletonator produsert i Slovenia har ankommet etter sin lange reise til KraftPal Finland i Lempäälä.

Dette er den første lokale produksjonsenheten (LPU) i Europa for 5. generasjons Palletonator som vil etter planen produsere opptil 1,5 millioner bølgepapp-paller i året og ta initiativ når det gjelder pilotproduksjon i regionen. Disse kostnadseffektive, miljøvennlige pallene er 80 % lettere enn trepaller, etterlater ingen rester og tilbyr en rekke fordeler som utmerket hygiene og en umiddelbar 80 % reduksjon av karbonavtrykk per pall.

Palletonator møter den økende etterspørselen etter bærekraftige løsninger i Skandinavia, en region som alltid har vært i forkant med å redusere CO2-utslipp. Våre papp-paller reduserer 80 % av CO2-utslippene per pall og tilbyr et levedyktig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelle tre- eller plastpaller.

“KraftPal Group er stolt av å ha produsert den første 5. generasjons Palletonator som tilbyr en bærekraftig løsning for logistikkindustrien. Denne innovasjonen av forsyningskjeden reflekterer vår forpliktelse til å redusere palle- og transportkostnader for selskaper i den skandinaviske regionen, i kombinasjon med det essensielle bærekraftsaspektet som innebærer redusering av karbonavtrykket gjennom innovative løsninger. Pallettonator skal støtte kundene våre i deres innsats for å nå netto nullutslippsmål raskere,” sa Gregor Brajovic, administrerende direktør for KraftPal Technologies.

KraftPal er anerkjent av ledende farmasøytiske og bilselskaper og fremstår som en global partner i palleindustrien etter en investering på 124 millioner dollar i 2022.

Administrerende direktør i KraftPal Nordics, Martin Wichmann la til: “Vi er veldig glade for å starte produksjonen ved Europas første lokale enhet av 5. generasjons Palletonator. Denne teknologien gjør det mulig for oss å produsere et stort volum bølgepapp-paller samtidig som vi minimerer avfallet og reduserer vårt miljøavtrykk. Vi ser frem til å gjøre denne teknologien tilgjengelig for våre kunder i Skandinavia og andre nærliggende områder.”

Palletonator representerer en bærekraftig løsning for logistikkindustrien og vil revolusjonere måten varene transporteres på. Vi ser frem til å være i forkant av denne innovasjonen og skape en mer bærekraftig framtid for alle. Den offisielle lanseringen finner sted 21. 6. 2023.

Framtiden kommer på en KraftPal-pall.

For mer informasjon, se www.kraftpal.com eller send en e-post til [email protected]

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2103137/4090255/KraftPal_technologies_Logo.jpg

SOURCE KraftPal technologies

Go to Source