nShift tuo Joutsenmerkityt kuljetukset helposti verkkokauppojen ulottuville

95 prosenttia pohjoismaisista kuluttajista tuntee Joutsenmerkin, ja 64 prosenttia heistä sanoo etsivänsä ympäristömerkkiä tehdessään ostopäätöksiä.

LONTOO, 28. kesäkuuta 2023 /PRNewswire/ — nShift, maailman johtava toimitusten hallintaohjelmistojen tarjoaja, mahdollistaa Joutsenmerkittyjen verkkokauppakuljetusten tarjoamisen.

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen, riippumaton ja kolmannen osapuolen ympäristömerkki, joka asettaa kunnianhimoisia kriteerejä tuotteen tai palvelun koko elinkaarelle. Pohjoismaita pidetään kestävän kehityksen edelläkävijöinä, mikä käy ilmi Euroopan kestävän kehityksen raportissa 2021 [1]. (1. Suomi, 2. Ruotsi, 3. Tanska ja 5. Norja). 

Tuoreen tutkimuksen mukaan 95 prosenttia pohjoismaisista kuluttajista tuntee Joutsenmerkin, ja heistä 64 prosenttia sanoo etsivänsä ympäristömerkkiä tehdessään ostospäätöksiä [2]. nShift tuo selkeästi esiin Joutsenmerkityt kuljetuspalvelut niin verkkokaupan kassalla kuin lähetys- ja seurantapalveluissa.

Joutsenmerkittyjä verkkokauppakuljetuksia voi jatkossa selata helposti nShiftin laajasta valikoimasta. Näin asiakkaat löytävät nopeasti ympäristömerkityt toimitusvaihtoehdot ja pystyvät siten tekemään ilmastolle ja ympäristölle parempia valintoja. Ensimmäiset Joutsenmerkityt verkkokauppakuljetukset alkavat todennäköisesti syksyllä 2023, jonka jälkeen ne löytyvät myös nShiftin palvelusta.”

Sean Sherwin-Smith, tuotejohtaja, nShift: “Kestävän kehityksen huomioiminen on nyt todellinen keino erottautua muista verkkokaupoista. Kuluttajat haluavat tehdä ympäristön kannalta parempia valintoja. Jos verkkokauppa ei mahdollista sitä, kuluttajat saattavat siirtyä sellaiseen palveluun, jossa ympäristö on huomioitu. Teemme yhteistyötä pohjoismaisen ympäristömerkin kanssa, jotta kauppiaiden olisi helpompi sisällyttää ympäristövastuulliset vaihtoehdot toimitusstrategioihinsa.”

Per Sandell, Head of Business Area Finance & Logistics, Ympäristömerkintä Ruotsi: “Monille kuluttajille on tärkeää, että he voivat valita kestävämpiä toimitusvaihtoehtoja. Ympäristöystävällisyyttä koskevat väitteet voivat hämmentää kuluttajia verkkokaupan kassalla. Siksi Joutsenmerkki on virallisena pohjoismaisena ympäristömerkkinä tervetullut opas kuluttajille ja se tekee toimituksen valinnasta helpompaa. Näin kuluttajat voivat omalta osaltaan edistää kuljetusalan vihreää siirtymää.”

nShift antaa vähittäiskauppiaille ja verkkokaupoille mahdollisuuden tarjota kokonaisvaltaisia toimituskokemuksia aina tilauksen tekemisestä palautuksiin:

Checkout – ratkaisu, joka on täysin integroitavissa verkkokauppoihin. Se helpottaa erilaisten toimitusvaihtoehtojen esittelyä ja mahdollistaa korkeammat konversioluvut.
Ship – suuryritystason toimitustenhallintaohjelmisto, joka ratkaisee monimutkaiset tarratulostuksen ja kuljetusten tilaushaasteet, yhteys yli tuhanteen kuljetusliikkeeseen.
Track – huippuluokan oston jälkeinen asiakaskokemus, joka tukee brändiä ja asiakasuskollisuutta.
Returns – Asiakasystävällinen palautustenhallintaratkaisu, jolla yritys pystyy helpottamaan palautusprosessia ja muuttamaan jopa 30 % palautuksista tuotevaihdoiksi.

www.nshift.com

Joutsenmerkityt verkkokauppakuljetukset: 

Energiankäytön rajoitukset kuljetuksille
Sähkö-, vety- tai biokaasuautojen osuus kuljetusyhtiön nykyisessä ajoneuvokannassa, sekä osuuden lisääminen tulevaisuudessa
Valvotut työolosuhteet
Tilavuuteen perustuva hinnoittelu jälleenmyyjän ja kuljettajan välillä – kannustaa käyttämään tehokkaita pakkauksia
Saman päivän toimituksia on rajoitettu – enemmän aikaa toimitusketjun optimointiin
Vähennetään energiankulutusta ja ilmastovaikutuksia logistiikkaverkostossa. 

Kuka voi saada Joutsenmerkin?

Pohjoismaiset kuljetus- ja logistiikkayritykset voivat hakea Joutsenmerkkiä verkkokauppakuljetukselle. Jos palvelu täyttää Joutsenmerkin kriteerit, sille myönnetään ympäristömerkki. Tämä näkyy kuluttajille siten, että he voivat valita verkkokaupan kassalla Joutsenmerkityn toimitusvaihtoehdon.

[1] https://www.sdgindex.org/reports/europe-sustainable-development-report-2021/
[2] Nordic Consumer Survey on assignment from Nordic Ecolabelling (IPSOS 2022)

Lyhyesti nShiftistä

nShift on maailman johtava pilvipohjaisten toimitustenhallintaratkaisujen tarjoaja, joka mahdollistaa vuosittain lähes miljardi lähetystä 190 maahan. Lukuisat logistiikkatoimijat käyttävät nShiftin ohjelmistoa maailmanlaajuisesti. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lontoossa ja Oslossa. Yli 500 työntekijää työskentelee Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Puolassa, Alankomaissa, Belgiassa ja Romaniassa.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1782566/nShift_Logo.jpg

SOURCE nShift

Go to Source