Nadácia Vantage Foundation spolupracuje s Metta Home na podporu rozvoja mládeže v Thajsku

BANGKOK, 27. september 2024 /PRNewswire/ — Nadácia Vantage Foundation sa spojila s Metta Home v Thajsku, domovom pre znevýhodnené deti vo veku 14 až 21 rokov. Darovala mu základné potreby, vrátane interiérových farieb a športového oblečenia, na podporu fyzickej a emocionálnej pohody detí a zlepšovania ich životného prostredia.

Continue Reading


Vantage Foundation Joins Hands with Metta Home to Support Youth Development in Thailand

Metta Home, ktorý pôsobí pod thajským Ministerstvom pre dohľad a ochranu mladistvých, poskytuje kľúčové služby zamerané na ochranu práv a zdravia mládeže. Domov ponúka komplexnú podporu vrátane starostlivosti o duševné a fyzické zdravie, vzdelávacieho poradenstva a odborného výcviku. Prostredníctvom špecializovaného tímu zdravotných sestier, psychológov, sociálnych pracovníkov a akademických odborníkov poskytuje Metta Home mládeži nástroje, ktoré potrebujú na úspešnú reintegráciu do spoločnosti.

„Vždy sme sa zameriavali na zvyšovanie kvality starostlivosti poskytovanej deťom prostredníctvom terapeutických intervencií a duševnej rehabilitácie, pričom sa staráme aj o ich fyzické zdravie vrátane výživy, spánku a celkovej pohody,” povedal Pakorn Romruen, vedúci domova pre mladistvých pod dohľadom, Metta Home.

„Farby, ktoré darovala Vantage Foundation pomôžu rozjasniť obytné priestory tak, aby boli pre deti príjemnejšie a útulnejšie. Športové oblečenie bude podporovať fyzickú aktivitu, tímovú prácu, šťastie a sebadôveru medzi mládežou,” povedal.

Toto partnerstvo spája hlavné zameranie Metta Home s poslaním Vantage Foundation riešiť neviditeľné výzvy sociálneho znevýhodnenia. Steven Xie, výkonný riaditeľ Vantage Foundation, povedal: „Partnerstvo s Metta Home je odrazom nášho záväzku vytvárať pre tieto deti jasnejšiu budúcnosť, pomáhať im viesť plnohodnotný život a zabezpečiť im podporu, ktorú potrebujú pre osobný rozvoj.”

Domov Metta Home je známy svojimi úspešnými príbehmi o transformácii životov mnohých mladých ľudí, ktorá ich vedie k stabilite v zamestnaní a osobnému šťastiu. Ich holistický prístup pokračuje aj po odchode mladých ľudí z centra, takže dostávajú trvalú podporu na ceste k reintegrácii.

Záujemcovia o podporu Metta Home nájdu viac informácií na oficiálnej webovej stránke Ministerstva pre dohľad a ochranu mladistvých alebo prostredníctvom kanálov sociálnych médií.

O nadácii Vantage Foundation

Vantage Foundation je nezávislá charitatívna organizácia založená v roku 2023 v technologickom centre McLaren v Spojenom kráľovstve. Nadácia spolupracovala s charitatívnymi organizáciami po celom svete, vrátane nadácie iREDE v Nigérii, Teach For Malaysia v Malajzii a Instituto Claret v Brazílii.

Viac informácií nájdete na stránke www.vantage.foundation

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2516189/Hero_Image.jpg 
Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2299654/Vantage_Foundation_Logo.jpg

WANT YOUR COMPANY’S NEWS FEATURED ON PRNEWSWIRE.COM?

440k+Newsrooms &Influencers

9k+Digital MediaOutlets

270k+JournalistsOpted In

Go to Source