Jan 19, 2019, 12:34 ETSpolečnost DeepBlue Technology vyrazí do městských ulic s debutem autobusu „Smart Panda”Společnost DeepBlue Technology představi…

Autobus Smart Panda využívá nejnovější technologie AI v jednom produktu. Některými funkcemi jsou: autopilot, rozeznávání otisku prstů, hlasová interakce, cílená reklama, robot monitorující vozidlo, inteligentní bezobslužný maloobchodní systém, systém sledování abnormálního chování a inteligentní manipulační systém nouzového úniku, který dosud nebyl nikdy implementován ve veřejné dopravě.

V inteligentním autobusu Smart Panda mohou cestující jet nakupovat přetažením dlaní přes přesný biometrický identifikační systém, zatímco palubní robot sleduje a zaznamenává jakékoliv podezřelé chování v reálném čase, z provozního centra jsou vysílána včasná varování, která v případě potřeby aktivují inteligentní únikový nouzový systém. Toto předznamenává velký krok směrem k rozvoji inteligentních měst budoucnosti, o kterém během summitu diskutovali mnozí zúčastnění zástupci elit průmyslu AI, společností a dokonce i představitelé čínských měst a zahraniční hosté ze zemí Pásu a cesty.

Autobus Smart Panda získal nadšenou podporu a v letošním roce se objeví v Asii a Evropě. Země, jako je Německo, Lucembursko, Itálie a Řecko, projevily o tento produkt velký zájem. Očekává se, že autobus Smart Panda bude v Evropě k dispozici v roce 2019. Zastupitelé města Bangkoku již schválili autobus rychlého tranzitu (BRT), další autonomní vozidlo společnosti DeepBlue Technology, aby zahájili jeho testování v polovině tohoto roku.

Společnost DeepBlue Technology se sídlem v Šanghaji se chce stát globální společností, která bude moci sloužit lidem na celém světě. Společnost v současné době působí v Evropě, na Středním východě a v jihovýchodní Asii a dosud podepsala smlouvy o spolupráci v oblasti inteligentních měst s Řeckem a Itálií.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/810281/DEEPBLUE_smart_panda.jpg

SOURCE DeepBlue Technology

Go to Source