Úplne nový model KYMCO AK 550 posúva koncept „Super Touring” na ďalšiu úroveň

Vylepšený model AK550 je navrhnutý tak, aby prinášal prelomové objavy, ktoré vzrušujú jazdcov, ktorí túžia cestovať za hranice. Od svojho uvedenia na trh v roku 2016 je AK 550 stredobodom pozornosti svetového odvetvia dvojkolesových vozidiel a najžiadanejším modelom jazdcov na maxi-skútroch. Dnes, s novým dizajnom stroja a vylepšenými funkciami elektrického ovládania, predstavuje AK 550 ďalší významný míľnik po svojom prvom predstavení svetu.

„Napriek medzinárodným cestovným obmedzeniam som veľmi vďačný, že spoločnosť KYMCO môže na EICMA ukázať úplne nový AK 550, keďže Miláno je miestom, kde bol AK 550 prvýkrát predstavený,” povedal Allen Ko, predseda KYMCO. „V tomto náročnom období post-pandemickej éry majú ľudia viac ako kedykoľvek predtým silnú túžbu pridať do cestovania vášeň. A sme nadšení, že môžeme predstaviť najnovšie úsilie spoločnosti KYMCO uspokojiť globálnych jazdcov, ktorí nehľadajú nič iné len to najlepšie.”

Nabitý inovatívnym dizajnom a pokročilými technológiami

Skúter AK 550, pomenovaný po 50. výročí spoločnosti KYMCO, je ukážkou technológií a remeselnej zručnosti, ktoré spoločnosť KYMCO nazbierala za viac ako 50 rokov. Skúter AK 550, vybavený dizajnom zameraným na jazdca, dokonale spája športový a prémiový dizajn a ponúka bezkonkurenčný „Super Touring” zážitok z jazdy s maximálnou pozornosťou venovanou každému detailu.

Nový model AK 550 posúva koncept „Thrills of Touring” na ďalšiu úroveň vďaka jedinečnej konštrukcii zavesenia, inovatívnemu viacvrstvovému dizajnu plávajúcich panelov, vylepšenému dennému svieteniu predných svetlometov a najnovšej technológii elektronického ovládania, čo poskytuje jazdcom špičkový výkon vo svojej triede a dokonalé potešenie z jazdy.

Úplne nový dizajn skútra robí nový model AK550 ešte štýlovejším a elegantnejším. Nová prémiová stredová konzola nového modelu AK 550, inšpirovaná klávesmi klavíra, obsahuje funkčné tlačidlá, ktoré sú klasické, užívateľsky prívetivé a intuitívne. Tieto fyzické tlačidlá umožňujú jazdcom ovládať najčastejšie používané operácie, ako je uzáver palivovej nádrže, polstrovaný sedák, zobrazenie najazdených kilometrov a zámky riadidiel.

Okrem toho je nový model AK 550 vybavený systémom „Cornering ABS”, najvyššou úrovňou ochrany pre bezpečnosť v zákrutách. Je tiež vybavený systémom kontroly trakcie, ktorý zabraňuje preklzávaniu kolies na mokrej vozovke a nerovnom povrchu. Medzi ďalšie novinky patrí elektronická škrtiaca klapka, tempomat a elektrické čelné sklo. Nový AK550 je bezpečnejší, plynulejší a pohodlnejší ako kedykoľvek predtým.

„S novým skútrom AK 550 spoločnosť KYMCO posúva hranice významu cestovania a prepravy,” povedal Allen Ko, predseda spoločnosti KYMCO.V spoločnosti KYMCO dávame našich zákazníkov do centra všetkého, čo robíme. Uvedenie nového modelu AK 550 na trh je dôkazom nášho neustáleho úsilia prekonávať sa, aby sme si získali srdcia spotrebiteľov na celom svete.”

O spoločnosti KYMCO

KYMCO je globálna skupina výkonového športu pôsobiaca vo viac ako 100 krajinách. Medzi naše produkty patria e-bicykle, skútre, motocykle, štvorkolky a úžitkové vozidlá. Udržateľnosť je jadrom všetkého, čo robíme. Táto neustála oddanosť poháňa úsilie spoločnosti KYMCO o elektrifikáciu už viac ako 20 rokov. Dnes sme na misii vytvoriť osobné vozidlá, ktoré si získajú srdcia spotrebiteľov na celom svete. Viac informácií o spoločnosti KYMCO nájdete na stránke www.kymco.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1707310/New_AK550__Allen_Ko__KYMCO_Chairman.jpg  

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1707309/New_AK550.jpg  

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1707308/KYMCO_LOGO_Logo.jpg

SOURCE KYMCO

Go to Source