Zbrusu nový model KYMCO AK 550 posouvá koncept „supertouring” na vyšší úroveň

„I přes mezinárodní cestovní omezení jsem velmi vděčný, že společnost KYMCO může na veletrhu EICMA představit zbrusu nový model AK 550, protože právě v Miláně byl AK 550 představen poprvé,” řekl Allen Ko, předseda představenstva společnosti KYMCO. „V této náročné postpandemické době lidé více než kdy jindy touží po vzrušujícím cestování. Jsme nadšeni, že můžeme představit nejnovější produkty společnosti KYMCO, které uspokojí řidiče po celém světě, kteří hledají jen to nejlepší.”

Plný inovativních designových řešení a pokročilých technologií

Model AK 550, pojmenovaný podle 50. výročí založení společnosti KYMCO, je vizitkou špičkových technologií a řemeslné zručnosti, které společnost KYMCO zdokonalovala více než 50 let. Model AK 550 je konstruován s ohledem na řidiče a představuje dokonalou integraci sportovního a prémiového designu, takže nabízí bezkonkurenční zážitek z jízdy v režimu „supertouring” s maximální pozorností věnovanou každému detailu.

Nový AK 550 posouvá koncept „vzrušení z jízdy” na vyšší úroveň díky jedinečné konstrukci odpružení, inovativnímu designu vícevrstvých plovoucích panelů, vylepšenému dennímu svícení u předních světlometů a nejnovější technologii elektronického ovládání, která jezdci poskytuje prvotřídní výkon a maximální potěšení z jízdy.

Díky zcela novému designu je nový AK550 ještě stylovější a elegantnější. Špičková středová konzole nového modelu AK 550 je inspirována klávesami klavíru a vybavena klasickými, uživatelsky přívětivými a intuitivními funkčními klávesami. Tato fyzická tlačítka umožňují jezdci ovládat nejčastěji používané operace, jako je kryt palivové nádrže, sedák, ukazatel najetých kilometrů a zámky řídítek.

Kromě toho je nový AK 550 vybaven systémem „zatáčecí ABS”, který představuje nejvyšší úroveň ochrany pro bezpečnost v zatáčkách. Je také vybaven systémem regulace prokluzu kol, který zabraňuje protáčení kol na mokré vozovce a nerovném povrchu. Mezi další nové funkce patří elektronicky řízená škrticí klapka, tempomat a ovládání čelního skla. Nový AK550 je bezpečnější, plynulejší a pohodlnější než kdykoli předtím.

„S novým modelem AK 550 posouvá společnost KYMCO hranice významu cestování a přepravy,” řekl Allen Ko, předseda představenstva společnosti KYMCO. „Ve společnosti KYMCO jsou pro nás zákazníci středobodem všeho, co děláme. Uvedení nového modelu AK 550 je důkazem naší neustálé snahy jít za hranice možností, abychom si získali srdce zákazníků po celém světě.”

O společnosti KYMCO

KYMCO je celosvětová skupina zaměřená na vozidla powersport, která působí ve více než 100 zemích. Mezi naše produkty patří elektrokola, skútry, motocykly, čtyřkolky a užitková vozidla. Udržitelnost je základem všeho, co děláme. Tato vytrvalá oddanost je hnacím motorem elektrifikace společnosti KYMCO již více než 20 let. Dnes je naším posláním vytvářet osobní vozidla, která si získají srdce zákazníků po celém světě. Další informace o společnosti KYMCO najdete na www.kymco.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1707310/New_AK550__Allen_Ko__KYMCO_Chairman.jpg  

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1707309/New_AK550.jpg  

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1707308/KYMCO_LOGO_Logo.jpg  

SOURCE KYMCO

Go to Source