Tím TUMI a Razer™ sa spojili, aby 3. júna debutovali s limitovanou edíciou tašiek inšpirovaných e-športmi

Po prehĺbení postavenia TUMI v odvetví e-športov budú 3. júna (8:00 PDT, 11:00 EDT, 17:00 SELČ, 23:00 SGT) predstavené štyri veľmi očakávané štýly spoločnej značky. Každý kus má spoločnú značku s logom trojhlavého hada Razer a typickými zelenými akcentmi, ktoré sú zmiešané s DNA značky TUMI.

Taška Laptop Cover 15″, ktorú môžete vziať všade so sebou, bezpečne odnesie to najcennejšie, čo hráči môžu mať, zatiaľ čo Bozeman Sling je dokonalý batoh „vezmi a choď” na uschovanie káblov, prenosného herného vybavenia a ďalších vecí. Batoh Finch Backpack je vybavený polstrovaným vreckom na notebook a je určený na prepravu ťažkej výbavy. Hráči si tiež môžu cez rukoväť kufra International Expandable 4 Wheel Carry-On Luggage navliecť dodatočnú tašku a získať tak kompletnú cestovnú súpravu. Kufor, ktorý je okamžite rozpoznateľný ako TUMI, má obľúbené 19 stupňové obrysy. Jeho plášť aj podšívka sú vyrobené z recyklovaných materiálov, čo poukazuje na záväzok značiek TUMI a Razer k udržateľnosti. Navyše má port USB-C, vďaka ktorému budú mať svetobežníci na svojich cestách energiu.

Po celom svete bude vydaných iba 1 337 kusov každého štýlu z tejto limitovanej kolekcie. „1337″ alebo „LEET” skratka pre „elite” bola špeciálne vybraná, pretože hráči a e-športovci ju používajú na označenie tých najkvalifikovanejších hráčov.

Obe značky spolupracovali nielen na kolekcii, ale aj na premyslenom, futuristickom koncepte kampane, ktorý oživuje kapsulu. Video nabité pohybom sa odohráva v metaverze a vzdáva hold odhodlaniu hráčov doviesť svoj tím k víťazstvu so sloganom „Carry Hard”.

„S partnerstvom Razer sme plne prijali našu kategóriu e-športov. Snažíme sa dodávať nové a vzrušujúce produkty, ktoré sú skutočne v súlade s postojom a vášňou ich hernej komunity,” povedal kreatívny riaditeľ TUMI, Victor Sanz. „Ich životný štýl je niečo, čo ide paralelne s tým, ako vytvárame naše produkty a ako sa skutočne zameriavame na všetky aspekty života našich zákazníkov, pričom sa snažíme zabezpečiť, aby mali v rukách len to najlepšie na dosiahnutie svojich cieľov.”

„Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou TUMI a priniesť túto exkluzívnu kolekciu našej hernej komunite,” hovorí Addie Tan, pridružená riaditeľka pre obchodný rozvoj spoločnosti Razer. „Vieme, že naši fanúšikovia vedú aktívny životný štýl a niekedy, keď sú na cestách, musia nosiť svoje cenné bojové stanice so sebou. Chceli sme ich vyzbrojiť vysokokvalitným cestovným vybavením, ktoré im ponúka rovnováhu všestrannosť a funkčnosť, aby mohli vyhrávať aj na cestách.”

Kapsula limitovanej edície TUMI | Razer bude dostupná vo vybraných obchodoch TUMI po celom svete, na stránkach TUMI.COM, Razer.com a u vybraných špecializovaných predajcov, ako sú TMall a JD (Čína).

Maloobchodné ceny kolekcie: 

  • TUMI | Razer International Expandable 4 Wheel Carry-On Luggage za 895 USD v USA / 765 EUR v EÚ
  • TUMI | Razer Finch Backpack – pre 15″ notebook za 675 USD v USA / 575 EUR v EÚ
  • TUMI | Razer Bozeman Sling Bag na 425 USD v USA / 365 EUR v EÚ
  • TUMI | Razer Laptop Sleeve – pre 15″ notebook za 195 USD v USA / 175 EUR v EÚ

O SPOLOČNOSTI TUMI

Od roku 1975 TUMI vytvára prvotriedne luxusné prvky pre obchodné, cestovateľské a výkonnostné aktivity, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, nekomplikovali a skrátili všetky aspekty aktívneho života. Spájame bezchybnú funkčnosť s duchom vynaliezavosti a zaviazali sme sa podporovať cestovanie ako celoživotný partner pre cestovateľov a tvorcov pri oddávaní sa ich vášňam. Značka sa celosvetovo predáva vo viac ako 75 krajinách s viac ako 2 000 predajnými miestami. Viac informácií o spoločnosti TUMI nájdete na stránkach www.TUMI.com.

O SPOLOČNOSTI RAZER 

Razer™ je popredná svetová značka životného štýlu pre hráčov. 

Ochranná známka trojhlavého hada spoločnosti Razer je jedným z najuznávanejších log v globálnych komunitách hier a e-športov. So základňou fanúšikov, ktorá zahŕňa všetky kontinenty, spoločnosť navrhla a vybudovala najväčší ekosystém hardvéru, softvéru a služieb na svete zameraný na hráčov. 

Oceňovaný hardvér spoločnosti Razer zahŕňa vysokovýkonné herné periférie a herné notebooky Blade. 

Softvérová platforma Razer s viac ako 175 miliónmi používateľov zahŕňa Razer Synapse (platforma internetu vecí), Razer Chroma RGB (vlastný systém technológie osvetlenia RGB podporujúci tisíce zariadení a stovky hier/aplikácií) a Razer Cortex (optimalizátor a spúšťač hier). 

Spoločnosť Razer tiež ponúka platobné služby pre hráčov, mládež, mileniánov a generáciu Z. Razer Gold je jednou z najväčších svetových herných platobných služieb a Razer Fintech poskytuje finančno-technologické služby na rozvíjajúcich sa trhoch. 

Spoločnosť Razer, založená v roku 2005, má dve ústredia – v Irvine (Kalifornia) a Singapure s regionálnymi sídlami v Hamburgu a Šanghaji. Spoločnosť Razer má 18 pobočiek po celom svete a je uznávaná ako vedúca značka pre hráčov v USA, Európe a Číne. 

Viac informácií o spoločnosti TUMI nájdete na stránke www.TUMI.com 

Video – https://mma.prnewswire.com/media/1829946/TUMI_RAZER_15s_1_1.mp4

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1829948/TUMI_RAZER_KV7673.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1829950/TUMI_RAZER_KV7596.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1829953/TUMI__RAZER_KV_PACK_B0865__1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1829955/TUMI__RAZER_KV_PACK_B0603.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1829957/TUMI__RAZER_KV_PACK_B0569.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1829960/TUMI__RAZER_KV_PACK_B0333_2.jpg

SOURCE TUMI

Go to Source