TUMI a Razer™ společně navrhly první limitovanou sérií tašek inspirovanou esporty, k dostání od 3. června

TUMI si chce upevnit pozici na poli esportů čtyřmi dychtivě očekávanými co-brandovanými produkty, které budou dostupné od 3. června (8:00 PDT, 11:00 EDT, 17:00 CEST, 23:00 SGT). Každý kousek nese logo trojhlavého hada společnosti Razer s typickými zelenými akcenty v kombinaci s DNA TUMI.

S krytem na notebook 15″ můžete kamkoli bezpečně přenášet své nejcennější gamerské vybavení a Bozeman Sling je tou nejlepší taškou na kabely, přenosné vybavení a další. Batoh Finch Backpack s vyztuženou kapsou na notebook je určen k přenosu těžšího vybavení. Hráči mohou také přetáhnout úchyt k upevnění tašky přes madlo mezinárodního roztažitelného kufru se 4 kolečky, a získají tak kompletní cestovní sadu. Díky oblíbenému logu s 19stupňovými konturami je značka TUMI okamžitě rozpoznatelná. Skořepina a podšívka jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů, což odkazuje na závazek obou společností vůči udržitelnosti. Navíc má zabudovaný USB-C port pro dobíjení na cestách.

Po celém světě bude na trh uvedeno pouze 1337 kusů od každého typu z této limitované série. „1337″ nebo „LEET” (zkratka slova „elite”) byly zvoleny úmyslně, protože gameři a esportovci takto označují nejschopnější hráče.

Tyto dvě značky spolupracovaly nejen na této kolekci, ale také na futuristickém konceptu kampaně, který tuto kapsuli uvádí v život. Akční video se odehrává v metasvětě a vzdává hold odhodlání gamerů dovést tým k vítězství se sloganem „Carry Hard” (zůstaň neoblomný).

„Díky partnerství se společností Razer jsme vstoupili do kategorie esportů. Chceme přinášet nové a vzrušující produkty, které jdou ruku v ruce s přístupem a nadšením hráčské komunity”, uvedl kreativní ředitel TUMI, Victor Sanz. „Jejich životní styl odpovídá tomu, jak vytváříme naše produkty a jak se zaměřujeme na všechny aspekty života našich zákazníků, aby měli k dosažení svých cílů k dispozici jen to nejlepší.”

„Je nám potěšením spolupracovat s TUMI na této exkluzivní kolekci pro naši hráčskou komunitu”, uvedl Addie Tan, asistent ředitele podnikového vývoje ve společnosti Razer. „Jsme si vědomi, že naši fanoušci vedou aktivní život a někdy si musí na cesty vzít své cenné herní konzole. Proto jsme je chtěli vyzbrojit kvalitním cestovním příslušenstvím, které nabízí univerzální a zároveň funkční řešení, aby mohli vyhrávat i na cestách.

Kapsule z limitované edice TUMI | Razer bude k dostání ve vybraných prodejnách po světě, na TUMI.COM, Razer.com, ve vybraných prodejnách Razer v Číně a ve vybraných specializovaných obchodech jako je TMall a JD (Čína).

Maloobchodní ceny kolekce: 

  • TUMI | Razer International roztažitelný kufr se 4 kolečky v USA $ 895 / EU € 765
  • TUMI | Razer Finch Backpack (batoh) – na notebook 15″ v USA $ 675 / EU € 575
  • TUMI | Razer Bozeman Sling Bag (taška přes rameno) v USA $ 425 / EU € 365
  • TUMI | Razer pouzdro na notebook – na notebook 15″ v USA $ 195 / EU € 175

O TUMI

Společnost TUMI vytváří už od roku 1975 prvotřídní podnikové a luxusní cestovní zboží s cílem zlepšit, zjednodušit a zkrášlit všechny aspekty života na cestách. Snoubíme bezchybnou funkčnost s duchem geniálnosti a jsme odhodláni vylepšovat cestování jakožto celoživotní partner lidí na cestách za svými sny. Značka se prodává globálně ve více než 75 zemích s více než 2000 prodejními místy. Více informací o TUMI najdete na www.TUMI.com.

O společnosti RAZER   

Razer™ je přední globální lifestylová značka pro gamery.   

Trojhlavý had společnosti Razer je jedním z nejznámějších log v hráčských a esportových komunitách. Společnost má fanoušky na každém kontinentu a za dobu své působnosti navrhla a vytvořila světově největší herní ekosystém příslušenství, softwaru a služeb.   

K oceněným produktům společnosti Razer patří vysoce výkonné herní periferie a herní notebooky Blade.    

Její softwarová platforma s více než 175 miliony uživatelů zahrnuje Razer Synapse (platforma internetu věcí), Razer Chroma RGB (vlastní systém osvětlovací technologie RGB, který podporuje tisíce zařízení a stovky her/aplikací) a Razer Cortex (herní optimalizátor a spouštěč).   

Razer také nabízí platební služby pro hráče, mládež, mileniály a generaci Z. Razer Gold je největší herní platební systém na světě a Razer Fintech poskytuje fintech služby na rozvíjejících se trzích.    

Společnost Razer byla založena v roce 2005 s dvěma sídly, v Irvinu (Kalifornie) a v Singapuru, a s regionálními sídly v Hamburgu a Šanghaji. Razer má po světě 18 poboček a je uznávána jako přední značka pro gamery v USA, Evropě a Číně. 

Více informací o TUMI najdete na www.TUMI.com

Video – https://mma.prnewswire.com/media/1829946/TUMI_RAZER_15s_1_1.mp4

Fotografie – https://mma.prnewswire.com/media/1829948/TUMI_RAZER_KV7673.jpg

Fotografie – https://mma.prnewswire.com/media/1829950/TUMI_RAZER_KV7596.jpg

Fotografie – https://mma.prnewswire.com/media/1829953/TUMI__RAZER_KV_PACK_B0865__1.jpg

Fotografie – https://mma.prnewswire.com/media/1829955/TUMI__RAZER_KV_PACK_B0603.jpg

Fotografie – https://mma.prnewswire.com/media/1829957/TUMI__RAZER_KV_PACK_B0569.jpg

Fotografie – https://mma.prnewswire.com/media/1829960/TUMI__RAZER_KV_PACK_B0333_2.jpg

SOURCE TUMI

Go to Source