Nový rekord, spoločnosť GWM oficiálne oznámila svoj 300-tisíci POER

„Na základe svojej výnimočnej produktovej sily sa GWM POER stal najpredávanejším modelom a priniesol globálnym používateľom vysokokvalitné a inteligentné vozidlá typu pick-up,” povedal Tony Sun, zástupca generálneho riaditeľa spoločnosti GWM International na slávnostnom dokončení 300-tisíceho kusu vozidla GWM POER.

Ak vezmeme za východiskový bod čínsky trh, v rámci modelu GWM POER sa od roku 2019 vyrobili na výrobnej linke vozidlá od prvého po 10-tisíci kus za menej ako sto dní.

S cieľom uspokojiť rozmanité potreby rôznych trhov na celom svete prináša GWM POER rôzne typy inteligentných konfigurácií. Napríklad na austrálskom trhu je model vybavený viacerými inteligentnými asistenčnými systémami vodiča, ako sú asistent udržiavania v jazdnom pruhu (LKA) a automatické núdzové brzdenie (AEB), ktoré komplexne zvyšujú bezpečnosť vodičov a cestujúcich vo všetkých aspektoch na cestách.

Najmä funkcia AEB, ktorá automaticky ovláda brzdenie vozidla, keď sa vodič stretne s núdzovou situáciou alebo potrebuje dodržať minimálnu bezpečnú vzdialenosť. V takýchto prípadoch môže táto funkcia znížiť počet kolízií a zvýšiť bezpečnosť na cestách.

S cieľom uspokojiť rôzne potreby globálnych zákazníkov sa spoločnosť GWM nedávno ujala aj vedenia pri uvádzaní modelu Jingangpao na čínsky trh. Je to najnovší model v podsérii vozidiel typu PICK-UP GWM. Model Jingangpao je vybavený veľkým nákladným priestorom a poskytuje zákazníkom pohodlie pre ich život a každodennú prácu. Ak napríklad zákazníci plánujú prepravu veľkorozmerného nábytku a mechanických zariadení, konštrukcia nosnosti im môže pomôcť efektívnejšie dokončiť prepravu.

V súčasnosti bol model GWM POER uvedený na trh vo viac ako 50 krajinách vrátane Austrálie, Nového Zélandu, Čile, Saudskej Arábie a Južnej Afriky a na mnohých trhoch dosiahol rast predaja.

Zo správy, ktorú zverejnila Národná automobilová asociácia Čile (ANAC), vyplýva, že vo februári tohto roka vzrástol predaj vozidiel typu PICK-UP GWM o 38 %, pričom jeho podiel na trhu presiahol 19 % vďaka horúcemu modelu GWM POER.

„V budúcnosti bude spoločnosť GWM pokračovať v modernizácii a obnove modelov svojich vozidiel typu pick-up, aby mohli globálni zákazníci využívať najlepšie produkty a služby, ktoré prinášajú pokročilé technológie,” povedal Tony.

Tento rok plánuje spoločnosť GWM uviesť model Jingangpao aj na niekoľko trhov vrátane Saudskej Arábie, Čile a ďalších trhov, aby ponúkla diverzifikovanejšie a na zákazníka orientované nové možnosti pre globálnych zákazníkov na trhu vozidiel typu pick-up.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1831406/A_New_Record__GWM_Officially_Announces_Its_300_000th_POER.jpg

SOURCE GWM

Go to Source