Nový rekord, společnost GWM oficiálně oznamuje svůj 300 000. vyrobený POER

„Na základě své vynikající produktové síly se GWM POER stal nejprodávanějším modelem značky a nabídl vysoce kvalitní a inteligentní pickup globálním uživatelům,” řekl Tony Sun, zástupce generálního ředitele společnosti GWM International, při slavnostním dokončení 300 000. vozu GWM POER.

Když vezmeme čínský trh jako výchozí bod, vozů GWM POER v roce 2019 z výrobní linky vyjelo za pouhých sto dní více než 10.000.

Aby GWM POER vyhověl různým potřebám různých trhů po celém světě, nabízí různé typy inteligentních konfigurací. Například na australském trhu je tento model vybaven několika inteligentními asistenčními systémy, jako je asistent pro jízdu v jízdním pruhu (LKA) a automatické nouzové brzdění (AEB), které komplexně zvyšují bezpečnost řidičů a cestujících.

Zejména účinná je v tomto ohledu funkce AEB, která automaticky řídí brzdění vozidla, když se řidič dostane do nouzové situace nebo když potřebuje dodržet minimální bezpečnou vzdálenost. V takových případech může tato funkce snížit počet nehod a zvýšit bezpečnost na silnici.

Aby společnost GWM uspokojila různé potřeby globálních zákazníků, nedávno představila rovněž model Jingangpao pro čínský trh. Jedná se o nejnovější model z řady GWM PICKUP. Jingangpao je vybaven velkým nákladním prostorem a poskytuje zákazníkům pohodlí pro jejich život a každodenní práci. Pokud například zákazníci plánují přepravu velkorozměrového nábytku a nářadí, může jim inteligentní konstrukce korby pomoci dokončit přepravu efektivněji.

V současné době byl model GWM POER uveden na trh ve více než 50 zemích, včetně Austrálie, Nového Zélandu, Chile, Saúdské Arábie a Jihoafrické republiky, a na mnoha trzích dosáhl růstu prodeje.

Ze zprávy zveřejněné chilskou Národní automobilovou asociací (ANAC) vyplývá, že v únoru letošního roku vzrostl prodej vozů GWM PICKUP o 38 % a jejich podíl na trhu přesáhl 19 %, a to právě díky horkému modelu GWM POER.

„Společnost GWM bude i v budoucnu pokračovat v modernizaci svých pickupů, aby si zákazníci po celém světě mohli užívat nejlepších produktů a služeb, které přinášejí pokročilé technologie,” řekl Tony Sun.

V letošním roce plánuje společnost GWM také uvést model Jingangpao na několik dalších trhů včetně Saúdské Arábie a Chile, aby globálním zákazníkům na trhu pickupů nabídla více možností.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1831406/A_New_Record__GWM_Officially_Announces_Its_300_000th_POER.jpg

SOURCE GWM

Go to Source